berokinfo.com

Cum să cumpărați un Daisy Ham

Bucăți dezosate de carne laminate într-o formă pură, înainte de ambalare, jambon daisy obține numele lor de la forma margarete ca și în centrul tăiat. În timp ce aspectul și aroma de sunca Daisy este similar cu o șuncă tradițională, tăiat vine de fapt de la umărul din față în loc de piciorul din spate si crupa. Daisy etichetarea produselor șuncă variază, astfel încât ați putea avea nevoie de ajutor pentru a selecta tăiat dreapta atunci când o reteta cere șuncă Daisy.

Alte nume

  • Dacă nu puteți găsi o șuncă margaretă în supermarket, este probabil vândut sub un alt nume în zona dumneavoastră. Alte nume comune pentru această reducere de carne de porc includ Boston cap la cap, cap la cap umăr, umăr carne de porc margaretă cap la cap și șuncă cabana. Atunci când ambalate în plastic strânse și învelite cu plasa neagră, este ușor de greșeală o sunca margaretă pentru o sunca dezosată de la celălalt capăt al porcului.

Daisy Ham Dimensiuni

  • Alege o sunca margaretă suficient de mare pentru a alimenta numărul de persoane pe care doriți să servească. jamboane Daisy variază de la aproximativ 1 lira până la 5 lire pentru jamboane mai mari. Se lasă aproximativ 1/2 livră de șuncă Daisy gătită pentru fiecare oaspete, crescând la 3/4 lire sau chiar 1 lira fiecare pentru oaspeții cu un apetit mai mari. O margaretă sunca de 2 lire poate alimenta două până la patru persoane, în funcție de dimensiunea apetitului. Numărul de garnituri servite cu sunca afectează, de asemenea marimea portiilor. Dacă vă servi sunca cu un cartof mare copt și un coș de pâine, șuncă se va întinde mai departe decât cu tarif mai ușoare, cum ar fi o salata.

Crude sau fierte  • Puteți achiziționa margarete șuncă crudă sau gătită deja, în pachete gata pentru consum. Cea mai buna alegere depinde de modul în care intenționați să servească sau pregăti sunca. Pentru sandwich-uri rapide, opțiunea de gătit funcționează cel mai bine, deoarece puteți deschide pur și simplu pachet, felie de șuncă și de a construi sandwich-uri. Raw șuncă Daisy funcționează cel mai bine atunci când o parte dintr-o reteta in care alte ingrediente necesită de gătit astfel încât șuncă se face în același timp, ca și orice altceva. Cu o sunca margaretă fierte, riscati overcooking carne. Pentru o masă tradițională de varza fiarta si sunca margarete, du-te cu versiunea brută.

Pregătirea Daisy Ham

  • Daisy sunca este cunoscut pentru stratul gros de grăsime la exterior. Stratul de grăsime ajută cu gătire lentă, intorcand carnea face ca grăsimea. Prelinge Grăsimea la partea de jos a tigaie și este lăsat în urmă atunci când transferați sunca la un consiliu de sculptură. Pentru a reduce conținutul de grăsime cu fiecare felie, sculpta departe stratul de piele gras înainte de a mânca. Atunci când fierte în vase, conținutul de grăsime în plus la exterior și în interiorul cărnii ar putea fi excesivă. Grăsimea face în apă, care poate fi gustos deoarece se răcește vasul - grăsimea se întărește, formând o carcasă de grăsime solidă pe carne și legume. Taiati sunca margaretă de excesul de grăsime înainte de preparare pentru a ajuta la reducerea de grăsime în vas.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci o cura de zahăr pentru întărire carne de porcCum sa faci o cura de zahăr pentru întărire carne de porc
Cum să fiarbă varză și HamCum să fiarbă varză și Ham
Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?
Spiral Estetic Ham Timp de gătitSpiral Estetic Ham Timp de gătit
Cum de a găti sare-cured țară HamsCum de a găti sare-cured țară Hams
Cum se încălzește o spirală-Cut HamCum se încălzește o spirală-Cut Ham
Tipuri de Cut pentru sunciTipuri de Cut pentru sunci
Cum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiuneCum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiune
Descrierea Daisy FloriDescrierea Daisy Flori
Tipuri de Ham ItalianTipuri de Ham Italian
» » Cum să cumpărați un Daisy Ham