berokinfo.com

Cum Fumeze Deer Venison

carne de cerb, cunoscut ca vânatul culinar, necesită un pic de lucru pentru a scoate cea mai buna aroma. Inmuierea carnea macră într-o marinată relaxeaza proteine ​​si adauga aroma. Fumatul face carnea chiar mai fragedă și îi conferă un gust bogat, care elimină aroma „sălbatic“ sau „gamey“ de multe ori asociate cu carne de cerb.

Marinare Venison pentru fumători

  • O marinata lumina de ulei de masline, otet balsamic, sos Worcestershire și condimente, cum ar fi sare, piper și usturoi tocat completează aroma naturală vânatul lui. Alte amestecuri de ulei, sucuri acide și condimente funcționează prea bine, așa că nu-ți fie frică să experimentați. Se lasă la marinat pentru vanat între trei și 24 hours.Thaw carne de vânat congelate în frigider scufundat în marinată pentru a menține carnea umedă. Refrigerat vanat până când sunteți gata să-l fum. Pentru carne de vânat la sol, amestec de carne cu condimente, cum ar fi tocată de usturoi, ceapă, sare, piper si boia. Formati amestecul condimentat chiftele și să le bagati la frigider până când sunteți gata să le fumeze.

Folosind un fumător de specialitate

  • Pentru a fuma carne de vânat într-un fumător de specialitate, este preîncălzirea la 225 de grade Fahrenheit pe instrucțiunile producătorului. bucăți mari de carne de vânat, cum ar fi umeri sau gât nevoie de până la opt ore, în fumător, în timp ce reduceri mai mici, cum ar fi fripturi muschiulet ar putea fi făcut în cât mai puțin de 30 de minute. Indiferent de tăiat, utilizați un termometru alimentar pentru a verifica periodic carnea și nu-l scoate din fumător până când ajunge la o temperatură internă de 160 de grade F. Permițând vanat pentru a ajunge la această temperatură reduce riscul de boala foodborne.

Fumatul Venison pe un gratar  • Unele grătare au o cutie de fum încorporat, care este proiectat pentru a fi umplut cu așchii de lemn pentru a fuma alimente. Gătit carne de vânat peste o temperatură scăzută pe gratar cu o cutie de fum complet va da un gust ușor Smokey similar cu carne de vânat gătite într-un fumător. În cazul în care gratar dvs. nu are o cutie de fumător, puteți înveliți așchii de lemn într-un pachet cu folie de aluminiu și puneți-l în partea din spate gratar să funcționeze în mod similar. Oricum, inmuiati așchiile de lemn în apă timp de câteva minute înainte de a le introduce pe foc pentru a produce eliberarea de fum treptat. Nu scoateți grătarul din vanat până când ajunge la o temperatură sigură de 160 de grade F.

Servirea sau stocarea Afumat Venison

  • Puteți servi carne de vânat afumată imediat sau, în unele cazuri, se congela pentru o utilizare ulterioară. De exemplu, puteți fuma burgeri carne de vânat până când ajunge la 160 de grade F, congela-le într-un recipient închis și apoi le reincalzi într-un cuptor mai târziu. Acest lucru este util pentru a aduce aroma de carne de vânat afumat la masă în perioadele când se fumează carne proaspătă nu este convenabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa faci Gris BudincaCum sa faci Gris Budinca
Cum de a păstra mierle Out of fermelor de păsăriCum de a păstra mierle Out of fermelor de păsări
Beneficiile laptelui curcumăBeneficiile laptelui curcumă
Alimente Nativul din SpaniaAlimente Nativul din Spania
Ce țară Are Saffron venit?Ce țară Are Saffron venit?
În cazul în care Te-arroz con pollo venit?În cazul în care Te-arroz con pollo venit?
Ce face Spice indian alimentar portocaliu?Ce face Spice indian alimentar portocaliu?
Care sunt Saffron Fire?Care sunt Saffron Fire?
Cele mai bune Condimente pentru supeCele mai bune Condimente pentru supe
Cum de a găti orez, care nu este lipiciosCum de a găti orez, care nu este lipicios
» » Cum Fumeze Deer Venison