berokinfo.com

Bucăți de carne de porc pentru a face mezeluri

Atunci când mulți oameni cred că de cârnați, ei cred că de carne de porc. O varietate de bucăți de carne de porc sunt făcute în cârnați, carne de porc de la umăr la grăsime burtă de porc ca umplutură pentru gust și de umiditate. Pentru a obține reducerea corectă, se referă la un măcelar cu experiență pentru a obține cel mai bun pentru rețeta dumneavoastră. Efectuarea cârnați constă din măcinarea tăiat de carne de porc, condimente și ea umplutura-l în carcasa cârnați.

Carne de porc umăr

  • Carne de porc umăr este una dintre cele mai dure bucăți de porc. Cu toate acestea, ea poate fi foarte licitație și să fie făcute în orice, inclusiv cârnați. Victoria de ambalare prevede că umăr de carne de porc pot fi achiziționate în stare proaspătă sau afumată. Veți avea nevoie de aproximativ 8 1/2 lbs. de umăr carne de porc pentru a face cârnați de porc.

Carne de porc cap la cap

  • Carne de porc cap la cap este similar cu umăr de carne de porc, deoarece poate fi făcută cu ușurință în cârnați. Crosa de carne de porc este chiar deasupra umărului și măcelarii-l taie în bucăți mari pătrate. Să facem mezeluri afirmă că fundul de carne de porc are o carne ideal pentru raportul de grăsime de 15 la suta la 20 la suta. Fat într-un cârnat este necesară pentru că face cârnați umed, gustoase și se leagă-l în mod corespunzător.

Carne de porc burtă Fat

  • Dacă utilizați umăr carne de porc ca fundament pentru cârnați dvs., ar trebui să fie incluse carne de porc grăsime burtă. Fostul Chef explică faptul că combinația face un cârnat bun. Achiziționați de carne de porc grăsime burtă la măcelar și să-l determine cantitatea corespunzătoare pentru tine, în funcție de cantitatea de umăr carne de porc pe care îl utilizați.

Cotlet de porc

  • Carne de porc cotlet este un alt tăiat de carne de porc, care poate fi făcută în cârnați. Carnea de porc Cotlet este situat chiar în spatele fund de carne de porc și constă din secțiunea coaste de porc. Această reducere de carne de porc este foarte frageda, ceea ce îi permite să fie făcută în cârnați foarte ușor. În plus față de cârnați, spinare de porc face cotlet de porc perfectă, carnea de porc și șuncă din Canada.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Lucruri de Serviti cu cidru de mere caldLucruri de Serviti cu cidru de mere cald
Procesul de Fermentare în VinificațieProcesul de Fermentare în Vinificație
Ce este de cidru de mere spumant facut?Ce este de cidru de mere spumant facut?
Iarna Rom BăuturiIarna Rom Băuturi
Otetul de mere Cure & BeneficiiOtetul de mere Cure & Beneficii
Oțetul de mere & Pierdere în GreutateOțetul de mere & Pierdere în Greutate
Care este diferența dintre cidru de mere & White Oțet în Muraturi distilată?Care este diferența dintre cidru de mere & White Oțet în Muraturi distilată?
Cum sa faci de greu de cidru de mere coapte drojdieCum sa faci de greu de cidru de mere coapte drojdie
Cum sa faci Soda PopCum sa faci Soda Pop
Cum se utilizează otet de mere pentru a opri caderea parului,Cum se utilizează otet de mere pentru a opri caderea parului,
» » Bucăți de carne de porc pentru a face mezeluri