berokinfo.com

Are ulei de măsline tenderize carne?

Uleiul de masline este unul dintre cele mai sanatoase alimente ale naturii. Uleiul de masline contine-inima sanatoasa omega-3 acid- gras din acest motiv se numește "grăsimi bune." Puteți folosi ulei de măsline într-o varietate de moduri, de la un sos pentru salată la o componentă marinată pentru proteina preferată. Uleiul de măsline singur nu va tenderize carnea, dar atunci când este adăugat alte ingrediente, acesta devine treaba.

Tenderizing

  • Tenderizing de carne este un proces numit, de asemenea, de denaturare. Anumite substanțe care vin în contact cu suprafața cărnii descompun structura de proteine ​​din carne un pic. Știința Gătitul descrie acest proces ca deschiderea "tunele" în carne pentru a lăsa în aroma. De obicei, acizii sunt responsabili pentru tenderization de carne. Suc de lămâie, oțet, produse de roșii, iaurt și vin toate au o bază acidă care poate ajuta tenderize carne.

aromă

  • Uleiul de măsline este responsabil pentru aroma de carne care au fost denaturate. Uleiul ajută la livrarea aroma conținutului de acid la canalele interioare care au fost expuse la marinare. Cu toate că uleiul de măsline nu este un tenderizer natural, este adesea folosit în marinate pentru a păstra păsări de curte, carne de vită, carne de porc și pește umed. Peste-marinare carne cu acizi pot, uneori, să le usuce. Uleiul de măsline contracarează această reacție potențial.

Rapoarte

  • Un pic de marinată merge un drum lung, atunci când tenderizing de pui, carne de porc sau de friptură. Vei avea nevoie de doar aproximativ o jumatate de cana de marinată pentru fiecare lira de carne. Marinade cuprind, în general, predominant de acid și condimente, cu doar o burniță de ulei de măsline. carne mai flexibil va avea nevoie de mai mult petrol decât tăierile fattier.

Siguranță

  • Manipulați de măsline marinate pe bază de ulei în condiții de siguranță pentru a preveni boala. Aruncați orice frăgezire neutilizate care vin în contact cu carne nefierte, deoarece acestea ar putea fi contaminate cu bacterii. Unele sosuri pe bază de ulei, cu toate acestea, să ofere mai mult aroma la un fel de mâncare gătită. Dacă doriți să utilizați marinată ca un sos după gătit, face un lot proaspăt pentru a asigura sănătatea și siguranța familiei tale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt culinare aptitudini tehnice?Care sunt culinare aptitudini tehnice?
Ce Inspectorii de sănătate Uita-te la baruriCe Inspectorii de sănătate Uita-te la baruri
Definirea de fabricare a alimentelorDefinirea de fabricare a alimentelor
Temperatura corespunzătoare pentru carne pentru fumătoriTemperatura corespunzătoare pentru carne pentru fumători
Siguranța cutii deschise în FrigidereSiguranța cutii deschise în Frigidere
Cum de a stabili un Frigidaire Congelator & frigider, care nu este destul de frigCum de a stabili un Frigidaire Congelator & frigider, care nu este destul de frig
Cum de a regla un RV FrigiderCum de a regla un RV Frigider
Instrucțiuni de control al temperaturii pentru pasăre proaspătăInstrucțiuni de control al temperaturii pentru pasăre proaspătă
Cum să se pregătească alimente pentru comercializareCum să se pregătească alimente pentru comercializare
Descriere loc de muncă pentru un ajutor potrivit lui CookDescriere loc de muncă pentru un ajutor potrivit lui Cook
» » Are ulei de măsline tenderize carne?