berokinfo.com

Cum de a urmări Pachete Expediate

Aflați cum o companie înainte de a cumpăra nave, pentru a evita problemele.
Aflați cum o companie înainte de a cumpăra nave, pentru a evita problemele. (Imagine: linia de camioane 1 imagine de Aaron Kohr din Fotolia.com)

Atunci când așteaptă un transport, uneori, cel mai dur întrebare să răspundă este "când va sosi?" Starea vremii, informații de transport maritim incorecte, eroare operator de transport și de mulți alți factori pot afecta sosirea unui transport de. Nici unul din aceste motive, cu toate acestea, schimbă inconvenientul unui livrare ratat. Este important să știți cum să facă livrări cât mai insesizabilă posibil.

Ceea ce aveți nevoie

Informații expediere
 • Carrier și numărul de urmărire
 • Data livrării
  • Oraș de plecare
  • Destinaţie

  Cu Număr de urmărire

  Obțineți informații de contact pentru cineva la companie în cazul în care transportul provine.

  Cerere numărul de urmărire și numele operatorului de transport, de exemplu, UPS, DHL, Fed Ex, USPS, sau o altă companie de transport maritim. În cazul în care primește numărul de urmărire prin telefon, se repetă din nou pentru a asigura acuratețea.

  Aflați ce numere de urmărire unui anumit operator arată ca și cum să vă asigurați că primesc informații corecte. De exemplu, numere de urmărire UPS tind să înceapă cu 1Z sau un alt număr și litere și de obicei au 18 cifre, numere de urmărire USPS au de obicei 20 de cifre, iar numerele de Fed Ex de urmărire au de obicei 12 cifre și nu conțin litere.

  Uita-te pentru link-uri către secțiunea de urmărire în pagina de start transportatorului sau în harta site-ului. Odată ajuns pe pagina corectă, introduceți numărul de urmărire pentru a obține data estimata de livrare. Majoritatea transportatorilor va oferi detalii, cum ar fi în cazul în care în procesul de expediere a pachetului este și atunci când acesta este în afara pentru livrare. Aceste informații ar trebui să fie actualizate în cazul în care există întârzieri. Puteți apela, de asemenea, servicii pentru clienți pentru a afla ETA folosind numărul de urmărire.

  Fără Număr de urmărire  Adunați alte informații cât mai mult posibil, inclusiv, care a fost expediat pachetul și când a fost expediat, a fost folosit destinația pachetului și care compania de transport maritim sau operatorul de transport. Acesta din urmă este esențială în urmărirea unui pachet, în caz contrar vă va contacta o listă nesfârșită de posibili purtători.

  Contactați departamentul de service pentru clienți al transportatorului și să le furnizeze informațiile de expediere. Reprezentantul client service ar putea fi în măsură să vă furnizeze cu data estimata de livrare.

  Contactați serviciul clienți la USPS- în cazul în care nu există un număr de urmărire cu serviciul poștal, există puține puteți face pentru a urmări un pachet. Apelați un reprezentant USPS pentru o dată estimată pe baza de expediere și de livrare codurile ZIP.

  contactați compania care continuu livrat pachetul Dacă nici unul dintre cele de mai sus se aplică sau au lucrat. Persoana sau compania trimite un pachet este în cele din urmă responsabil pentru sosirea sa, astfel încât să sunt bine drepturile tale să insiste ca acestea să vă dau cel puțin o dată estimată de livrare.

  sfaturi & Avertismente

  • Stai pe toată corespondența ar trebui să aveți nevoie pentru a depune o plângere oficială. Dacă nu ați primit un transport intern în 14 de zile, ceea ce înseamnă că, de obicei, pachetul a fost pierdut sau expediate niciodată.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Responsabilitati Trainer CorporateResponsabilitati Trainer Corporate
  Business Objects Designer TutorialBusiness Objects Designer Tutorial
  Ce este Leadership Development?Ce este Leadership Development?
  Importanța formării și dezvoltare în sectorul financiarImportanța formării și dezvoltare în sectorul financiar
  Programul de instruire Leadership DevelopmentProgramul de instruire Leadership Development
  Descrierea postului unui manager de formare SeniorDescrierea postului unui manager de formare Senior
  Obiective Managementul timpului de instruireObiective Managementul timpului de instruire
  Definirea sistemului de management de formareDefinirea sistemului de management de formare
  Metode de DRUMetode de DRU
  Cum Formare, Educație și Dezvoltare Diferă?Cum Formare, Educație și Dezvoltare Diferă?
  » » Cum de a urmări Pachete Expediate