berokinfo.com

Patru Cerințe pentru controlul costurilor eficiente

Procedurile de cost-control sunt un instrument important pentru managerii de afaceri.
Procedurile de cost-control sunt un instrument important pentru managerii de afaceri. (Imagine: Goodshoot / Goodshoot / Getty Images)

Procedurile de cost-control sunt un instrument vital pentru managerii care doresc să producă raporturi satisfăcătoare de profituri, sau beneficii, la resursele investite. Singura modalitate de a ști dacă afacerea dvs. este cost-eficient este de a efectua analize și proceduri de control al costurilor și a deciziilor de afaceri de bază pe rezultatele analizei dumneavoastră. Este important de remarcat faptul că un control eficient al costurilor nu este limitată la planificarea stages- pe care trebuie să-l mențină pe toată durata de viață a proiectului sau de afaceri.

Standarde de performanta

Procedurile de cost-control sunt utilizate pentru a crea proiecte rentabile. Cu toate acestea, termenul de cost-eficiente ar putea insemna lucruri diferite, în funcție de cine întrebi. Este important să înțelegem ce standardele și cerințele sunt utilizate pentru a determina rentabilitatea proiectului. De exemplu, dacă sunteți de lucru pe o clădire rentabilă, acest lucru ar putea însemna cea mai ieftină structură care îndeplinește cerințele programului, clădirea cu cea mai lunga durata de viata, sau clădirea în care lucrătorii sunt mai productive. Care dintre aceste definiții pe care le folosiți vor influența măsurile de control al costurilor ar avea nevoie pentru a îndeplini obiectivele proiectului dumneavoastră.

Buget

Eficientă a costurilor de control necesită o estimare a bugetului sau costurilor de referință, sau de referință, pentru a lucra la. Bugete ia pe diferite forme, în funcție de tipul de activitate sau proiect care le descrie. De exemplu, o companie de producție va avea nevoie de estimări detaliate privind costurile operaționale necesare pentru fabricarea produselor pe care le vinde, în timp ce o companie de constructii va avea nevoie de un program de lucrări care descrie activitățile necesare pentru a termina proiectul și costurile respective. Odată ce aveți un buget limitat, puteți aplica procedurile de control al costurilor pentru a monitoriza și evalua performanța financiară a proiectului.

Sistemul de contabilitate a costurilorProcedurile de cost-control sunt utile doar în cazul în care acestea se bazează pe o contabilitate la zi și exacte a costurilor suportate de către companie. Acesta este de obicei un sistem costisitor și consumatoare de timp, care înregistrează și marchează toate cheltuielile implicate într-o afacere. Pentru a fi util, sistemul contabil trebuie să utilizeze aceleași formate și standarde utilizate în buget, astfel încât acestea pot fi comparate cu costurile estimate în buget.

Analiza variației

Cele mai bune planuri și bugete, au obiceiul de a lua o cale de propria lor, motiv pentru care managerii de succes folosesc analiza varianței pentru a face diferența între costurile lor în buget și costurile reale. Managerii folosesc analiza varianței pentru a evalua o mare varietate de factori, cum ar fi costurile suportate de afaceri și veniturile le produce. O analiză a varianței a unei afaceri, sau un proiect, nu numai să identifice zonele în care costurile reale au deviat de la buget, dar, de asemenea, oferă sugestii cu privire la modul de a aduce afacerea pe drumul cel bun cu estimările inițiale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Publicitate: Beneficiu & CostPublicitate: Beneficiu & Cost
Ce este un raport cost de producție?Ce este un raport cost de producție?
Cum de a găsi Costul total fixCum de a găsi Costul total fix
Activitățile-cheie ale managementului de contabilitateActivitățile-cheie ale managementului de contabilitate
Cum de a estima costul unui RemodelCum de a estima costul unui Remodel
Ce este o curbă cumulativă cost?Ce este o curbă cumulativă cost?
Crearea unui buget de producție pentru o companie de producțieCrearea unui buget de producție pentru o companie de producție
Procesul Vs. Costing Job comandă de calculație a costurilorProcesul Vs. Costing Job comandă de calculație a costurilor
Documentul de proiect de control Structura de fișiereDocumentul de proiect de control Structura de fișiere
Vs. cost Analiza veniturilorVs. cost Analiza veniturilor
» » Patru Cerințe pentru controlul costurilor eficiente