berokinfo.com

Tipuri de Cut pentru sunci

Ham este derivat din piciorul din spate a porcului și este savurat într-o varietate de moduri: fierte, vindecate sau afumate. Este o reducere relativ mare de carne, care face până în greutate în jur de 24 la suta din carne de porc carcasă. Carne proaspătă sunca este format din mușchii picioarelor mari, cu câteva țesuturi conjunctive care gust mare atunci când este gătită ca carne prăjită. tăieturi Ham sunt disponibile ca picior, cap la cap coadă, centru felie și porțiuni în spirală felii.

Picior

  • Piciorul este bucății de șuncă și cântărește între 10 și 20 de lire sterline. Acesta este vândut, în general, în jumătăți și este format din bucățile cap la cap și cepul de picior de porc. Piciorul este scăzut în grăsimi, deși are un conținut ridicat de sodiu și este vândut în porțiuni osoase în semi-dezosate sau dezosate.

Coadă

  • Jumătatea coadă este un vârf ascuțit, ușor dulce cu aromă de șuncă tăiată. Este produsă din porțiunea superioară a piciorului de porc și are o grăsime și carne de conținut mai scăzut în comparație cu alte porțiuni de sunca. Conform rețetei Hut, gambă este mai ușor să sculpteze, deoarece conține doar un singur os picior. Un produs de sunca cu eticheta „jumătate de coadă“ implică faptul că reducerea include centrul felie de șuncă. În cazul în care produsul este etichetat „tronsonului intermediar“ înseamnă că felia centru nu este inclus ca parte a șunca.

îmbinare

  • Croiala rundă de șuncă, crosa este produs din jumătatea inferioară a piciorului de porc.    Este meaty și are un conținut ridicat de grăsimi. Porțiunea de cap la cap, cu toate acestea, este dificil de a sculpta, deoarece este format din șold porc și osul iliac. tăieturi cap la cap care sunt etichetate „jumătate cap la cap“ are centrul felie de șuncă removed- în timp ce etichetele „cap la cap“ înseamnă porțiune că centrul este inclus în tăietură cap la cap.

Centrul Slice

  • Centrul Felia este de asemenea cunoscut ca centru de tăiat friptură șuncă, și poate fi găsit fără os sau cu un mic os circular inclus. Se taie din centrul șunca, în locul în care capătul cap la cap și capătul cozii sunt separate. Această tăietură este cea mai bună tăiat din șuncă, și este feliată în jurul frac12- la grosimea de 1 inch. În timp ce centrul Felia este disponibil ca o tăietură de carne proaspătă, acesta poate fi vindecat sau afumat și gata de a servi.

Spiral estetic

  • O spirală felie sunca este gătită cu os, și în jurul căreia spirala este pre-tăiate. Spirala este tăiată într-o singură tăietură, continuă în jurul șunca, și începe de la un capăt, și se mută la capătul opus creând aceeași grosime felie prin toate. jambon felie răsucită trebuie să fie consumate în termen de patru până la cinci zile. Dacă nu, acestea trebuie să fie înghețate, ca piese de pre-felii se usuce mai repede. jambon-uscate nu pot fi spirala feliată, deoarece feliile nu pot fi tăiate suficient de subțire și să se usuce repede.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?Cât timp ar trebui să fumezi 9-Pound Ham?
Cum să cumpărați un Daisy HamCum să cumpărați un Daisy Ham
Carne de porc de Sud Butt Metode lent de gătitCarne de porc de Sud Butt Metode lent de gătit
Cum de a găti bucăți mici de porc macrăCum de a găti bucăți mici de porc macră
Cum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiuneCum se încălzește complet gătită Ham într-o oala sub presiune
Cele mai scumpe Bucăți de carneCele mai scumpe Bucăți de carne
Tipuri de Ham ItalianTipuri de Ham Italian
Pot înlocuitor de sare Carne de porc pentru șuncă afumată Hock?Pot înlocuitor de sare Carne de porc pentru șuncă afumată Hock?
Cum de a găti o Ham Total cu oaseCum de a găti o Ham Total cu oase
Cât timp este carne de porc bun pentru înghețați?Cât timp este carne de porc bun pentru înghețați?
» » Tipuri de Cut pentru sunci