berokinfo.com

Tipuri de Ham Italian

jambon italiene sunt renumite în întreaga lume pentru calitatea lor. Acestea sunt folosite în multe feluri de mâncare, inclusiv aperitivele clasic. jambon italiene formează, de asemenea, baza pentru multe risotto și feluri de mâncare paste, cum ar fi spaghete Carbonara. jambon italiene sunt realizate din diferite bucăți de carne de porc și apoi întărită pentru o perioadă mai lungă de timp.

Spaghete carbonara

Prosciutto nume vine de la sensul latin „lipsit de lichid.“ Multe soiuri de prosciutto există și diferența de gust este legată în special de dieta pe care sunt hrăniți porcii. Cel mai cunoscut este prosciutto di Parma. Pentru a pregăti prosciutto, producătorii atârnă în primul rând pulpe de porc pentru cel puțin o zi. Apoi, odată ce grăsimea a fost tăiată, sare este masat pe carne pe o bază de zi cu zi timp de o lună. Sunca este apoi uscat și unsă cu o combinație de sare, untură, piper și făină. Acesta este apoi în vârstă de până la un an. „Cotto Prosciutto“ este termenul utilizat pentru prosciutto fierte, în timp ce „prosciutto crudo“ se referă la varietatea brută, întărită cu sare.

felii de prosciutto

Pancetta este un bacon italian care a fost vindecat uscat din burta de porc. Acesta este adesea vândut în cuburi ca „di pancetta cubetti“ și bucătari folosesc aceste ca o bază pentru mâncăruri paste si risotto. Puteți cumpăra, de asemenea, plăci de pancetta din mezelarii italiene. Pancetta tinde să fie ridicat în grăsimi și are un gust puternic, sărat. Acesta este adesea folosit ca ingredient în cârnați italieni.

cuburi de pancetta cu Penne


Speck este o formă de șuncă vindecat, în mod tradițional, din partea de nord a Italiei, în apropiere de granița cu Austria. Acesta este facut din piciorul din spate a unui porc care a fost dezosată înainte de întărire. Ingredientele de întărire includ usturoi și boabe de ienupăr și acestea oferă un gust puternic pentru jambonul finală. In mod traditional, fir de praf a fost afumat peste un foc intern, dar astăzi este în smokehouses ventilate afumat la rece. Speck este maturat pentru o perioadă de cinci luni înainte de ambalare.

Felii de sunca grăunte cu rozmarin

Coppa (de asemenea, cunoscut sub numele de coppocolo sau Capicola) este sărat, afumat, șuncă crudă. Este similar cu prosciutto, dar este tăiat de pe umărul unui porc, spre deosebire de picior. Aceasta se face în mod tradițional în regiunea italiană Calabria. Coppa tinde să fie mai scumpe decât alte radioamatori italiene și este o componentă de preparate gourmet antipasti.

Felii de Capicola cu branza si masline
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se coace pâine de drojdie într-o CrockpotCum se coace pâine de drojdie într-o Crockpot
Cum sa faci Lavaș pâineCum sa faci Lavaș pâine
Ce se întâmplă când Oțet și drojdie sunt amestecate împreună?Ce se întâmplă când Oțet și drojdie sunt amestecate împreună?
Cum sa faci Chifle mai luminoasă și mai pufoaseCum sa faci Chifle mai luminoasă și mai pufoase
Cum sa faci o bază Pâine aluatCum sa faci o bază Pâine aluat
Cum de a crește gustul Drojdie în pâineCum de a crește gustul Drojdie în pâine
Cum se coace pâine fără gluten într-o pâine MakerCum se coace pâine fără gluten într-o pâine Maker
Cum sa faci italiană pâineCum sa faci italiană pâine
Care sunt ingredientele covrigei?Care sunt ingredientele covrigei?
Poate stoca pizza aluat cumpărate au Frigorifică fi folosite pentru a face pâine?Poate stoca pizza aluat cumpărate au Frigorifică fi folosite pentru a face pâine?
» » Tipuri de Ham Italian