berokinfo.com

Cum de a găti Deer Link mezeluri

Deer, sau carne de vânat, cârnați link-ul este adesea condimentată și prelucrate astfel încât este gata să mănânce direct de pe rolă. Cu toate acestea, de gătit poate aduce unele dintre arome ale acestui joc sălbatic. În cazul în care carnea de cerb este crud și neprelucrate, asigurați-vă că este gătită tot drumul prin.

Ceea ce aveți nevoie

 • Link-uri Venison mezeluri
 • pulbere de muștar
 • Usturoi
 • Piper roșu
 • sare afumată

carne prelucrate

 • Pune link-urile de carne de vânat la sol într-un castron si se amesteca cu următoarele ingrediente: pulbere de muștar, un cățel de usturoi, ardei iute și sare afumată. Ar trebui să adăugați o lingură de pudră de muștar pentru fiecare jumătate de livră de carne de vânat. O altă opțiune este să ciopârțească link-urile de carne de vânat și de a le amesteca cu bucati tocate de link-uri cârnați de porc. Dar veți dori să adăugați doar jumătate la fel de mult cârnați de porc ca carne de vânat, menținându-l la un raport de doi la unu.

 • Se amestecă într-o marinată specială, dacă doriți să aducă o anumită aromă. Asigurați-vă că utilizați numai cantitatea recomandată de pansament marinată pe baza instrucțiunilor de pe container marinata.

 • Acoperiți vasul de amestecare cu folie de plastic și se lasă să stea în frigider timp de 24 de ore. • Se incalzeste cuptorul la fie 140 sau 280 de grade Fahrenheit, în funcție de cât de mult timp va trebui să gătesc link-urile de carne de vânat - sau dacă doriți să încetinească friptură le. Conform Ghidului ușor de gătit, în cazul în care cuptorul este setat la 140 de grade Fahrenheit, The va dura până vanat la opt ore pentru a găti. Timpul de preparare va fi redus la jumătate, la 280 de grade.

 • Se pune link-urile de căprioară cârnați pe un raft, care să permită cel puțin un inch între link-uri, pentru a explica umflarea cum se coace. Se lasă să se răcească cârnați carne de vânat timp de cinci minute înainte de consum.

 • Prajiti legăturile de carne de vânat cârnați într-o tigaie în loc de coacere-le, dacă doriți să le mănânce cu timpul de gătire mai puțin. Utilizați ulei de măsline într-o tigaie și adăugați link-urile de carne de vânat, gătit-le la foc mediu. Rulati link-urile de peste de mai multe ori în timp de gătit. Utilizați un cuțit pentru a tăia deschis fiecare link pentru a vă asigura că fierte tot drumul prin. Ca o opțiune, poate doriți să adăugați cilantro proaspete sau un sos de reducere, un lichior, un vin sau o bere, împreună cu câteva boabe amestecate la jumătatea procesului de gătire.

 • Abur, linkurile de carne de vânat cârnați prin adăugarea lor la un vapor, împreună cu o ceașcă de bere. Setați temperatura stovetop la foc mediu timp de 10 minute. După abur link-uri cârnați, amestecati-le pe gratar pentru încă cinci până la 10 minute. Se taie în ele cu un cutit pentru a se asigura că sunt gătite tot drumul prin.

sfaturi Avertismente

 • Dacă știți că cârnați dvs. carne de vânat a venit de la reduceri de licitație, ar trebui să fie gătite la o temperatură internă între 130 și 140 de grade Fahrenheit la un nivel de gradul de coacere mediu rare. reduceri de lucru, care au mai multe tesuturi conjunctive, trebuie preparate la o temperatură scăzută pe o perioadă mai lungă de timp, până când temperatura internă măsoară 220 la 280 de grade.
 • Dacă achiziționați sau achiziționarea de carne de vânat preambalat, asigurați-vă că este în data de expirare (dacă este disponibilă) și că ambalajul nu are găuri sau înțepături în ea. În cazul în care carnea cruda miroase rău, nu-l mănânce.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de fasole & MazăreTipuri de fasole & Mazăre
Cât timp să se înmoaie semințe BameCât timp să se înmoaie semințe Bame
Beneficiile nutritive ale vineteiBeneficiile nutritive ale vinetei
Listă de alimente care au fibre insolubileListă de alimente care au fibre insolubile
Cum să se usuce BameCum să se usuce Bame
Cum sa faci New Orleans stil de fructe de mare GumboCum sa faci New Orleans stil de fructe de mare Gumbo
Cum sa faci Bame de cafeaCum sa faci Bame de cafea
Cum se spune când Bame este coaptăCum se spune când Bame este coaptă
Care este diferența dintre Split, mazăre și mazăre dulce?Care este diferența dintre Split, mazăre și mazăre dulce?
Cum de a mânca Pods ridicheCum de a mânca Pods ridiche
» » Cum de a găti Deer Link mezeluri