berokinfo.com

Cum sa faci Chips de mere

chips-uri Apple a par o singura parte - aroma de mere concentrate într-un Chewy pentru a crocante felie subțire. Dar schimbarea parametrilor de gătit - prăjirea în loc de uscare în cuptor sau de deshidratare în cuptorul cu microunde în loc într-un deshidratant - vă oferă o mulțime de cameră pentru variație. Varietatea de mere are o mare influență asupra aroma final al tartă și taninos notele chipseturi care rămân în fundal, atunci când mâncat concentrat proaspăt și vin în prim-plan atunci când sunt uscate.

Cum sa faci Chips de mere

Metoda de preparare este aceeași pentru toate metodele de gătit: Core merele și se taie în felii subțiri ca la fel de un sfert, sau 1 la 2 milimetri grosime. Un corer mar si mandolina face munca scurt de carotare și felierea - și felii de mere mai uniform decât cu mâna, - dar puteți obține de cu un cuțit decojit și cuțit ascuțit bucătar lui.

Imediat după feliere, inmuiati feliile de mere într-un castron de părți egale îmbuteliat suc de lamaie si apa timp de 15 minute pentru a preveni Browning.

Trebuie să mergi cu o varietate de mere pentru firma cip de luare a, dar nu sunteți limitat la modul de așteptare vechi, Granny Smith - chiar dacă acestea produc un cip fin, de asemenea.

"Crispin,"De asemenea, cunoscut sub numele de«Mutsu,»are un gust mai bun asemănat cu Golden Delicious și o fermitate înrudită cu Granny Smith. Pentru cip de luare a,«Crispins»face bine coapte, deshidratat sau prăjit.

"Doamna in roz,"De asemenea, cunoscut sub numele de«Cripps Pink», are un gust ușor tartă, ușor dulce cu suficiente doar taninuri în fundal pentru a crea un gust bine-rotunjite.«Roz doamnelor»își păstrează forma de bine și de a lucra în cuptor, cuptor cu microunde și friteuza.

"Honeycrisp"Este, probabil, cel mai bun soi de mere pentru cip-luare. Honeycrisps sunt la fel de fermă ca Granny Smith și au un gust dulce, tartă ușor, care se concentrează în mod uniform în timpul uscării și de gătit, astfel încât gustul lor este la fel de echilibrat în formă cip, deoarece este în stare proaspătă.

Bicarbonatul de chips-uri de mere are un avantaj distinct față de prajire le: Puteți condimentați după gust, înainte de gătit, astfel plantele aromatice și condimente coace în carne și oase. Aroma coaptă și esență picant da chips-uri o leghe gust de mai sus de zi cu zi soiul cumparat de la magazin, și puteți adapta aroma pentru a se potrivi vasului pe care le împerecheați.Se încălzește cuptorul la 350 de grade Fahrenheit. Aranjați feliile de mere într-un singur strat pe o tigaie foaie căptușită cu hârtie pergament și condimentați după gust pe ambele părți. Orice condiment dulce, cum nucșoară, scorțișoară și ienibahar, lucrează aici, dar du-te lightly- nu doriți pentru a masca gustul merelor. Coaceți feliile de mere timp de aproximativ o oră, transformându-le peste după 30 de minute de coacere.

Prăjirii produce un cip de mere cel mai bun asemănat cu textura de chipsuri: subțire, crocantă și dependență. Este absolut necesar să utilizați un feliator mandolină la tăierea chips-uri pentru cea mai mare crocant și pentru a ajuta la fiecare bucătar cip într-o chiar, mod uniform. Atunci când feliere mere pentru prăjit, scopul pentru grosimea unui card de credit, sau aproximativ 1 milimetru. Trebuie, de asemenea, să se prăjește la o temperatură mai fierbinte decât ar fi cu cartofi. Merele au mai multă umiditate în carnea lor decât cartofii, și ar trebui să reducă temperatura uleiului în mod semnificativ atunci când le gatiti. În cazul în care uleiul este la standard, temperatura prajirii de 350 F, chips-uri vor absorbi prea mult ulei în timpul uleiului revine la 350 și începe să le prăji.

Căldură 3 sau 4 inci de arahide, soia sau alt tip de ulei pentru prăjit la 400 F- folosi un termometru de prăjire pentru a verifica temperatura într-o tigaie grea cu fundul. Puteți utiliza, de asemenea, o friteuză.

Așezați chips-uri in cel de ulei la TO- se amestecă chips-uri timp de aproximativ 30 de secunde pentru a preveni lipirea după ce le adăugați. Prăjește jetoanele până aurie și crocantă, aproximativ 2 până la 3 minute. Scoateți chips-uri de ulei, folosind o spumiera si le scurgere pe prosoape de hârtie.

Produce o textură cuptorul cu microunde în chips-uri de mere similare - deshidratarea Chewy la puțin clare, pentru că ceea ce apare atunci când microunde felii de mere - le deshidrata. chips-uri Apple nu se poate atinge același crocant fac ei în cuptor, ca cuptorul cu microunde convertește umezeala din mere la abur, care apoi se evaporă. Trebuie să chips-uri cu microunde de mere în rafale pentru a preveni unele din overcooking și alte de la undercooking - microundele nu gătesc uniform.

Așezați feliile de mere pe un tray- perforat cu microunde în condiții de siguranță feliilor poate atinge, dar nu trebuie să se suprapună. Setați cuptorul cu microunde la putere de 50 la suta si microunde chips-uri timp de 3 minute. Apoi, setați cuptorul cu microunde la putere de 40 la suta si cuptor cu microunde încă 3 minute. În cele din urmă, setați cuptorul cu microunde la putere de 30 la suta si cuptor cu microunde încă 3 minute.

Soldurile deshidratante textură, gust și conservare - chips-uri de mere deshidratate au un termen de valabilitate de șapte ani, atunci când este depozitat într-un ambalaj fără oxigen și la un an atunci când sunt depozitate într-un container etanș.

Se încălzește la 145 deshidrator F. Aranjați feliile într-un strat uniform, fără a se suprapune-le pe tăvi de uscare. Se usucă jetoanele timp de o oră la temperatura de 145 F- apoi coborâți temperatura la 135 F. Dry așchiile pentru un total de 12 ore.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de vin alb dulceTipuri de vin alb dulce
Tradiționale de vin procesul de luareTradiționale de vin procesul de luare
Sunt Zmeură acidic?Sunt Zmeură acidic?
Ce alimente contin vitamina F?Ce alimente contin vitamina F?
Ce alimente contin acid malic?Ce alimente contin acid malic?
Acid Vs. Niveluri de PH de bază în bazinele de înotAcid Vs. Niveluri de PH de bază în bazinele de înot
Curățare Baie Conținând Acid fosforicCurățare Baie Conținând Acid fosforic
Cum să neutralizeze un acidCum să neutralizeze un acid
Definiți un vin secDefiniți un vin sec
Tipuri de șampanie și vin spumantTipuri de șampanie și vin spumant
» » Cum sa faci Chips de mere