berokinfo.com

Cum se ajunge de muncă după o încetare loc de muncă

Noțiuni de bază concediat poate fi atât de traumatic pe care doriți doar să se întindă în pat pentru o vreme, mai degrabă decât se confruntă lumea. Dar facturile, probabil, nu vă va permite acest lux. Trebuie să organizeze o recuperare rapidă și să revină în forța de muncă cât mai repede posibil. Concediată poate crea probleme atunci când căuta un nou loc de muncă, pentru că potențialii angajatori care știu că ultima poziție sa încheiat într-o notă proastă poate fi teamă același lucru se va întâmpla dacă vă alăturați compania lor. Din fericire, aceste obstacole pot fi depășite.

Cum să obțineți un loc de muncă după reziliere loc de muncă

  • Învață din experiența. Deși este posibil să considerați că ați fost reziliat pe nedrept, nu este de obicei suficient de vina pentru a merge în jurul valorii. Gândiți-vă la modalități de a evita ca istoria să se repete. Vei, cu puțin noroc, să fie într-o nouă poziție în curând, și doriți să vă asigurați că puteți ține pe ea. Chiar dacă singurul motiv pentru care poate veni cu ardere pentru dumneavoastră este că șeful a fost un tiran, ai învățat încă ceva: Fii cu ochii în patru pentru manageri potențial tiranice în timpul căutării de locuri de muncă, și pentru a evita să accepte locuri de muncă de la ei.

  • Determina ce vrei cu adevărat să faci. Aceasta este o șansă bună pentru a descoperi dacă vă place linia de muncă ați fost sau în cazul în care este timpul pentru o schimbare de cariera. Poate fi necesar să se uite în opțiuni pentru formare suplimentară în cazul în care vă decideți să faceți o trecere. Vă puteți gândi, de asemenea, despre dacă doriți să rămână în zona în care locuiți sau căutați de lucru în altă parte.  • Evalua pagubele. Aflați ce fostul manager intenționează să spună despre tine dacă potențialii angajatori apel pentru o referință. Cel mai bun mod de a afla acest lucru este de a cere în mod direct. În cazul în care nu funcționează, o opțiune este de a angaja o companie care este specializată în găsirea asta. Allison Taylor de referință Servicii Verificare, la myreferences.com promisiuni, de exemplu: „Vom face referire verifica angajatorii anterioare, afla EXACT ce fostul tau sef va spune despre tine.“ Unele companii nu dau referințe la toate, care oferă în schimb doar datele pe care ai lucrat acolo.

  • Asigurați-vă că aveți referințe bune, indiferent dacă acestea sunt de la angajator cel mai recent sau în altă parte. Dacă managerul care ați oprit pare probabil pentru a vă oferi o referință proastă sau nu de referință, va trebui să se concentreze pe găsirea altora care vor garanta pentru tine. Uneori colegii care le-ai cunoscut bine, dar nu a servi ca managerul vă poate oferi o referință. angajatorii anterioare sunt, de asemenea, o alegere bună, așa cum sunt oameni care au lucrat cu tine sau gestionate într-o capacitate de voluntariat.

  • pozitivitate proiect în interviuri. Este esențial să aveți o explicație bună pentru a părăsi locul de muncă cele mai recente. Când a fost întrebat despre subiect în interviuri, adresa direct, onest și pe scurt. Evitați critica managerul sau al companiei, pentru că ar putea duce la intervievatorul te văd ca un scandalagiu sau, cel puțin, o persoană lipsită de tact. Explicați modul în care crezi că ai căzut scurt, ceea ce ai învățat din experiența și modul în care intenționați să evitați să facem aceleași greșeli. Și apoi să explice abilitățile și experiența vă poate aduce la poziția pe care au ca scop.

sfaturi Avertismente

  • Crearea de rețele este deosebit de important, după o reziliere. Fiind prevăzută o deschidere de către cineva care vorbește de bine vă poate pune în umbră orice îndoieli un potential angajator poate avea în legătură cu modul în care sa încheiat ultimul loc de munca.
  • Nu luați respingere personal. În timp ce poate fi sensibil și să presupunem că angajatorii nu sunt obtinerea înapoi cu tine, pentru că ați fost terminate din ultima poziție, de respingere este, de fapt, o parte din aproape fiecare căutare de locuri de muncă.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să aflăm dacă urâți tău loc de muncăCum să aflăm dacă urâți tău loc de muncă
Sfaturi Scrierea pentru un CV SAPSfaturi Scrierea pentru un CV SAP
Motive pentru încetarea ocupării forței de muncăMotive pentru încetarea ocupării forței de muncă
Care sunt categoriile intr-un CV?Care sunt categoriile intr-un CV?
Cum de a răspunde la întrebarea de a lua un salariu mai mic și Poziția decât ați avut loc în…Cum de a răspunde la întrebarea de a lua un salariu mai mic și Poziția decât ați avut loc în…
Pot fi concediat pentru Hărțuirea în afara de muncă Către un angajat?Pot fi concediat pentru Hărțuirea în afara de muncă Către un angajat?
Cum să obțineți un loc de muncă navă de croazierăCum să obțineți un loc de muncă navă de croazieră
Cum să obțineți un loc de muncă la U.N.Cum să obțineți un loc de muncă la U.N.
Cum se scrie un anunț Cauti un loc de muncăCum se scrie un anunț Cauti un loc de muncă
Ce se întâmplă dacă un patron nu mă Încheie După ce am dat anunțului?Ce se întâmplă dacă un patron nu mă Încheie După ce am dat anunțului?
» » Cum se ajunge de muncă după o încetare loc de muncă