berokinfo.com

Tipuri de mezeluri portugheză

Portughezii au o gamă largă de cârnați, care reflectă influențele, cultura și istoria regiunii a lungul secolelor. cârnați portughezi sunt cunoscute în întreaga lume și sunt prezentate în mai multe feluri de mâncare care reprezintă fiecare parte a istoriei lor culinare.

Chouriço

  • Chouriço portugheză este similar cu chorizo ​​spaniolă. Acest mezeluri se face cu muschiulet de porc, grăsime de porc, boia de ardei dulce, usturoi, sare și Piri Piri, care este un tip de ardei iute. Vinul se adaugă la mezeluri după marinate câteva zile în condimente. Diferite rețete necesită fie vin alb sau roșu pentru a da cârnați un gust ușor diferit și culoare. Cârnatul este umplut în carcasă de porc naturală. Chouriço este pus de multe ori în tocane sau adăugate alte cârnați.

linguica

  • Portugheză mezeluri linguica este facut din carne de porc cap la cap de-a lungul, boia de ardei, usturoi, ardei iute, scorțișoară, toate condimente, cuișoare și oțet. Carnea de porc este tăiat în bucăți, mai degrabă decât la sol. Linguica este de multe ori vândute în link-uri sau chiftele, și este un ingredient în supe rustic și caserole. pot fi găsite de vânzare link-uri sau chiftele. Linguica și Chouriço pot fi folosite intechangeably în multe feluri de mâncare portugheze.

Morcela

  • Morcela este, de asemenea, cunoscut sub numele de cârnați de sânge. Morcela se face folosind sânge de carne de vită, grăsime de porc, ceapă, usturoi și condimente. Morcela este întunecat la culoare și este, de asemenea, numit budinca neagra. Morcela este vândut în mod tradițional într-o formă de inel. Morcela pot fi consumate ca atare sau fierte în omletă sau fasole.

Alheira  • Alheira este un cârnat pâine creat de portughezi evrei în timpul Inchiziției, pentru a evita persecuția. Tradiția evreiască interzice consumul de carne de porc, așa că alheira se face cu orice alt tip de carne amestecată cu pâine. Amestecul de cârnați este condimentată și afumată. Alheira, care este vândut într-o formă de U, pot fi consumate pe sandwich-uri și este adesea servit cu ouă prăjite.

Botelo

  • Botelo este un cârnat făcut din resturi de porc umplute într-un cârnat intestine.The se poate face cu limba, coaste, oase și coadă. Acesta este condimentată și afumată și adesea adăugat la tocane.

Farinheira

  • Similar cu alheira, farinheira este un alt evreu portughez cârnați. Acesta este fabricat din făină de grâu, condimente, și vin alb. Farinheira se face cu grăsime de porc pentru arome suplimentare. Acesta poate fi consumat ca atare, prăjită sau prăjit. De asemenea, este de obicei servit cu ouă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Anotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumatăAnotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumată
Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?
Ce este andouille mezeluri?Ce este andouille mezeluri?
Mesele cu varzăMesele cu varză
Cum se Fierbeti italian mezeluriCum se Fierbeti italian mezeluri
Cum de a face tradiționale de pui ScarparielloCum de a face tradiționale de pui Scarpariello
Cum de a găti lent-aragaz Crockpot Tras Grătar de porcCum de a găti lent-aragaz Crockpot Tras Grătar de porc
Cum sa faci muschiulet de porc HawaiiCum sa faci muschiulet de porc Hawaii
Cum de a găti pui mezeluri în carcasaCum de a găti pui mezeluri în carcasa
Care sunt Southwest Condimente?Care sunt Southwest Condimente?
» » Tipuri de mezeluri portugheză