berokinfo.com

Anotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumată

carne de porc afumată are o aromă de fum distinct cu note savuroase, picante și dulci. Aceste arome sunt realizate cu freaca condimente, sosuri și barbecuing peste așchii de lemn. Pentru a atinge aceste aceleași arome în rețete fără a utiliza carne de porc afumat, a crea un amestec de condimente prin adăugarea de condimente afumate și sărate, mirodenii cu foc moderat și o cantitate mică de zahăr brun pentru a rotunji arome. amestecuri de condimente pot adăuga aromă de fum, fără căldură la cartofi, pește, carne de pui, fasole, supe și mâncăruri cu frunze verzi.

Condimente afumată

  • Pentru a obtine arome de fum în rețetele, condimentele care au o esență de fum naturale, cum ar fi chimen, sau condimente, care sunt fumate înainte de măcinare, cum ar fi boia afumată și sare afumată. Chimion are un gust amar distinct și o aromă caldă și este adesea folosit în sosuri pentru grătar și freacă pentru aroma sa complexă. Datorită esența ei picant, folosiți doar o cantitate mică. boia afumată sporește smokiness în preparate din carne de porc la grătar. Aroma sa caracteristică este similară cu ardere Mesquite. Adăugați un vârf de cuțit, la un moment dat pentru feluri de mâncare până când ați atins aroma dorită. sare afumată dă o smokiness subtilă la feluri de mâncare atunci când este utilizat ca o sare de finisare. A se evita adăugarea de lingurițe pline de sare afumat la rețete, deoarece peste sărare poate rezulta.

Condimente cu căldură

  • ardei iute Chipotle au o aromă de fum intensă și o căldură moderată. De multe ori, acestea sunt măcinați și utilizate în sosuri de grătar și freacă pentru a adăuga căldură exotice la carne de porc. Chipotles sunt jalapeno uscate-fum care furnizează o lovitură la un amestec de condimente sau sos. Adăugați doar un vârf de cuțit, la un moment dat, până când ați atins căldura dorită. ardei iute adaugă aromă ușoară și condiment intens. Numai o cantitate mică este necesară pentru a adăuga căldură substanțială. piper negru heightens arome si consumabile moderată de căldură.

Anotimpurile cimbru  • Condimente Cimbru, cum ar fi usturoi si ceapa pulbere evidenția aromă de fum și de aprovizionare îndrăzneala, fără a lua asupra vasului. Usturoiul si ceapa sunt deshidratate și apoi măcinat pentru a crea pulberi. Verificați lista de ingrediente de pe sticla pentru materiale de umplutură adăugate, care necesită că aveți nevoie să utilizați mai mult condiment. Cele mai multe freacă condimente încorporează o cantitate mică de fiecare usturoi si praf de ceapa.

Zahar brun

  • Afumați de porc cuprinde o ușoară dulceață. De multe ori, se adaugă zahăr brun la saramură sare, care ajută la tenderize carne de porc înainte de fumat. Zaharul brun este, de asemenea, adăugat la condiment freca, care ajută la caramelize carne și arome condimentate coapte. Cu zahăr brun, nu doriți să adăugați prea mult, așa că ia în considerare vasul. O mică cantitate moderată până la de zahăr brun, se adaugă la saramură și condiment rubs- Cu toate acestea, atunci când înlocuind condimentele pentru carnea de porc afumată, ia în considerare vasul. Feluri de mâncare care încorporează ingrediente, cum ar fi cartofii dulci sau fasole pot beneficia de zahăr adăugat, în timp ce feluri de mâncare care încorporează verdeturi amare și cartofi albi nu.

sfaturi

  • Condimente măcinate rămân proaspete ambalate în recipiente etanșe libere de căldură și lumină. Cu toate acestea, ei vor păstra numai arome caracteristice si arome timp de aproximativ șase luni, ca uleiurile esențiale în condimente tind să se evapore rapid. condimente Măsura de mână sau într-un bol pentru a evita turnarea prea mult într-un vas. De asemenea, ține sticlele departe de căldură aburos pe aragaz, care poate determina aglutinarea în borcan.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce condimente ar trebui folosite în frigere Hamburgeri?Ce condimente ar trebui folosite în frigere Hamburgeri?
Tipuri de mezeluri portughezăTipuri de mezeluri portugheză
Ierburi de a utiliza pentru asezonare de porc pe un TenderloinIerburi de a utiliza pentru asezonare de porc pe un Tenderloin
Ce sunt Cajun Condimente?Ce sunt Cajun Condimente?
Cum se utilizează tradiționale creole CondimenteCum se utilizează tradiționale creole Condimente
Ierburi și condimente nigerieneIerburi și condimente nigeriene
Cele mai bune Condimente pentru supeCele mai bune Condimente pentru supe
Pot înlocuitor de sare Carne de porc pentru șuncă afumată Hock?Pot înlocuitor de sare Carne de porc pentru șuncă afumată Hock?
Care sunt Southwest Condimente?Care sunt Southwest Condimente?
Condimente utilizate pentru gătit Cotlete de porcCondimente utilizate pentru gătit Cotlete de porc
» » Anotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumată