berokinfo.com

Cele mai bune moduri de a marinat Tilapia

aromă ușoară Tilapia este o alegere excelenta pentru o varietate de Marinade face. Cu ajutorul unui mic marinată, tilapia poate fi ușor transformat dintr-un file fără viață la un festin aromat. Fie că coapte sale, la cuptor sau la gratar, o data marinat, peste această licitație încă firmă de frunze meseni care doresc mai mult.

Cele mai bune moduri de a marinat Tilapia

Un vinaigrette italian dă lumină tilapia o explozie de aromă mediteraneană, care este perfect pentru o zi fierbinte de vară, precum și restul anului. Biciul o marinata rapid din ulei de masline, suc de lamaie si otet balsamic, asezonate cu oregano, patrunjel tocat, piper negru și o liniuță sau două de sos Tabasco. Pentru o tăietură scurtă, deschide o sticlă de preferat sos pre-a făcut salata italian. Să tilapia marinat timp de cel puțin 30 de minute pentru a absorbi arome delicioase italiene.

ulei de susan are un miros distinctiv și aroma care conferă un gust asiatic subtil dar delicios pe tilapia. Faceti o marinata de susan, prin combinarea unui cățel de usturoi tocat și ulei de susan 1/4 cana cu un strop de sos pentru salată italian de pre-a făcut sau marinata. Adăugați un grăunte de piper negru proaspăt măcinat sezon marinata. Se toarnă sosul într-un vas puțin adânc, apoi se adaugă tilapia. Din cauza aroma ușoară a uleiului de susan, lasa pestele marinat timp de cel puțin 45 de minute.Dă-tilapia o lovitură cu un sos de soia miere dulce și acru. Se amestecă părți miere egal, sos de soia și oțet balsamic împreună într-un vas de sticlă de copt superficial. Arunca în unele usturoi tocat pentru un plus de aroma. Odată ce sosul este completă, se adaugă fileurile de tilapia la tigaie și puneți întregul recipient în frigider. Să marinat pește timp de cel puțin 20 de minute, deși un pic mai mult timp câștigă mai mult aroma tilapia.

Lamaie si piper sunt o combinație simplă, de multe ori asociat cu fructe de mare, deoarece completează aroma de pește. Stoarce o lămâie proaspătă sau de a folosi suc de lamaie presqueezed pentru a se amesteca cu ulei de masline extra virgin. Se macina piper negru și se adaugă o notă de sare. Se amestecă sosul de bine, apoi se adauga la un vas puțin adânc. Arunca în tilapia, și să se scalda pește în marinată timp de aproximativ 30 de minute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti cu sos italianCum de a găti cu sos italian
Cum sa faci o marinat ușor de porcCum sa faci o marinat ușor de porc
Cum la marinat Lobster TailsCum la marinat Lobster Tails
Cum de a găti CobiaCum de a găti Cobia
Cum sa se prajeasca tilapia Utilizarea Chipsuri de cartofiCum sa se prajeasca tilapia Utilizarea Chipsuri de cartofi
Pește Similar cu TilapiaPește Similar cu Tilapia
Cum la marinat o friptură în OțetCum la marinat o friptură în Oțet
Cum de a găti Tilapia într-un vas specialCum de a găti Tilapia într-un vas special
Cum la marinat Steak în untCum la marinat Steak în unt
Modalitati de a marineze Cotlete de porcModalitati de a marineze Cotlete de porc
» » Cele mai bune moduri de a marinat Tilapia