berokinfo.com

Ce este Ovăz?

Comun de ovăz (Avena sativa) este un tip de cereale. Ovăz sunt consumate de oameni sub formă de fulgi de ovăz, fulgi de ovăz, lapte de ovăz, tărâțe de ovăz și făină de ovăz. Acestea sunt, de asemenea, folosite pentru a prepara anumite tipuri de bere, cum ar fi fulgi de ovăz țeapăn. În plus, acestea sunt folosite pentru hrana animalelor și a face lenjerie de pat de animale. Ovăz sunt considerate un aliment de sănătate, și extract de ovăz este utilizat în unele produse de ingrijire a pielii.

Formulare

  • Ca și grâu, ovăz sunt o iarba de cereale. Ovăz necesită o procesare înainte de a fi consumate de oameni. Ele au un înveliș exterior extrem de dur, numit corpul navei, care trebuie îndepărtată. După aceasta este îndepărtată, produsul rezultat este denumit groat ovăz. Șrotul sunt tratate cu căldură, pentru a le menține la răsfăț, și sunt tăiate în mai multe bucăți, creând un produs comestibil numit oțel-tăiat ovăz. ovăz din oțel tăiate sunt exfoliate și aburit pentru a face oats- laminate măcinat pentru a face bran- de ovăz și la sol pentru a face făină de ovăz. lapte Ovăz se face prin înmuiere ovăz sol în apă, în timp ce ovăz instant sunt realizate prin presarea laminate ovăz foarte subțire și apoi de pre-gătit ei. Extractul Ovăz se face prin încălzirea împreună făină de ovăz și apă la temperaturi ridicate și apoi se rotește într-o centrifugă.

utilizări

  • ovăz măcinate întregi sau grosolane sunt folosite pentru a alimenta bovine și cabaline. Paie de ovăz este mai moale și mai puțin prăfuit decât fân, și așa că face un așternut superioară pentru vite și cai, de asemenea. ovăz tăiate din oțel sunt folosite pentru a face un terci dens, Chewy, care este foarte popular în Marea Britanie. fulgi de ovăz sunt folosite pentru a face fulgi de ovăz și sunt adesea adăugate la bunuri și cereale coapte. tărâțe de ovăz este adesea făcută în cereale sau adăugate la pâine și brioșe. lapte Ovăz este frecvent utilizat în Suedia ca o băutură precum și pentru a îngroșa caserole și cremele. În fabricarea berii, ovăz contribuie cu o amărăciune plăcută la beri întunecate. Extractul Ovăz calmează pielea și apare în săpunuri, măști faciale și loțiuni.

Istorie  • Ovăz au fost cultivate pentru prima dată în Europa, dar acum sunt cultivate peste tot în lume, și sunt deosebit de populare în Scoția și Anglia. Cu toate acestea, ovăz nu sunt la fel de populare ca o cultură de grâu, și pentru generațiile au fost considerate "clasa de jos" alimente. Astăzi, ovăz sunt văzute în mod favorabil din cauza beneficiilor lor de sănătate. Ca alergii gluten devin mai frecvente, cereale fără gluten, cum ar fi ovăz câștigă aclama.

Beneficii

  • Ovăz sunt o sursă bună de proteine, vitamine B, calciu, fier, fibre, vitamina E si zinc. Ovăz poate ajuta, de asemenea la scaderea colesterolului, si sunt sarace in grasimi. În cazul în care ovăz nu sunt prelucrate cu aceeași mașini folosite pentru a procesa cerealele contin gluten, cum ar fi grâu și orz, acestea sunt fără gluten.

Utilizari agricole

  • Ovăz sunt "cultură de acoperire," ceea ce înseamnă că acestea sunt o cultură plantate în toamna după alte culturi au fost recoltate în scopul de a păstra câmpuri goale sau grădini "acoperit" pe tot parcursul iernii. culturi de acoperire a ajuta la menținerea solului sănătos prin prevenirea eroziunii, protejarea microbilor din sol, prevenind creșterea buruienilor și păstrarea sol fertil. Acest lucru asigură faptul că solul va fi în continuare de înaltă calitate, atunci când se apropie timpul de plantare de primăvară. Deoarece ovăz sunt ieftine și să crească ușor și rapid, acestea sunt o cultură standard de acoperire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti Sfaturi de vită într-o oala sub presiuneCum de a găti Sfaturi de vită într-o oala sub presiune
De ce este carne de vită mea Corned & Shiny culori diferite?De ce este carne de vită mea Corned & Shiny culori diferite?
Cum să somon Cut Carne de vităCum să somon Cut Carne de vită
Cele mai scumpe Bucăți de carneCele mai scumpe Bucăți de carne
Cum de a găti Kobe Prăjitura de vităCum de a găti Kobe Prăjitura de vită
4-H Idei Beef Poster4-H Idei Beef Poster
Tipuri de vaci cu par lung albTipuri de vaci cu par lung alb
Grass Fed Vs. Iarbă de vită finiteGrass Fed Vs. Iarbă de vită finite
Restaurante care servesc carne de vită Kobe din AtlantaRestaurante care servesc carne de vită Kobe din Atlanta
Ce bucăților de carne sunt folosite pentru carne de vită?Ce bucăților de carne sunt folosite pentru carne de vită?
» » Ce este Ovăz?