berokinfo.com

Ce este Colby Carne de vită?

Uneori, ca misheard "Colby," Carne de vită Kobe este una dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare un gurmand se pot bucura. O singură tăietură friptură din această carne rară poate vinde pentru sute de dolari. Această carne de vită are o istorie unică și de dezvoltare pe care o face specială pentru fanii de carne rafinat.

Istorie

  • Kobe este capitala prefecturii japoneze din Hyogo. Este aici ca rasa Wagyu de bovine a fost ridicată conform tradiției stricte pentru mai mult de 2.000 de ani. Deși bovine Wagyu pot fi ridicate oriunde, adevărat carne de vită Kobe este ridicată și sacrificate în Hyogo. La fel ca vinul spumant cum a făcut în afara Franței este adesea numit eronat Champagne, termenul "carne de vită Kobe" este adesea folosit în mod eronat. Carne de vită ridicată în tradiția Kyogo în alte locații este menționată în mod corespunzător ca "Kobe stil" vită.

Tratamentul si dieta

  • Pentru a spune că bovinele de carne de vită Kobe sunt de îngrijire bine este o subestimare. Aceste vaci răsfățate sunt date sake și must de bere, ca parte din dieta lor regulate. Ele sunt, de asemenea, tratate pentru masaje de zi cu zi pentru a mentine muschii lor relaxat, ducând la mai multă carne de licitație.

Nutriție

  • Carne de vită Kobe este apreciata pentru marmorat bogată și sensibilitate. O reducere de carne de vită Kobe este de o astfel de înaltă calitate, care în cazul în care au fost fierte la aceeași o temperatură ridicată ca o friptură regulat, s-ar muia. Carne de vită Kobe are o multime de acizi grași benefice, precum și beneficiul de a fi și de-hormon natibiotice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a găti CobiaCum de a găti Cobia
Cum se ajunge miros de fructe de mare Din Conserve de crabCum se ajunge miros de fructe de mare Din Conserve de crab
Cum de a găti Red SnapperCum de a găti Red Snapper
Cum de a găti pește într-un cuptor cu microundeCum de a găti pește într-un cuptor cu microunde
Moduri diferite de a Pâine CatfishModuri diferite de a Pâine Catfish
Cât timp ar trebui să ia pentru a găti pește pane Haddock?Cât timp ar trebui să ia pentru a găti pește pane Haddock?
Cel mai bun mod de a găti perisoareCel mai bun mod de a găti perisoare
Cum se coace la Marea ScoiciCum se coace la Marea Scoici
Cum se adaugă suc de lamaie la lapte condensat îndulcitCum se adaugă suc de lamaie la lapte condensat îndulcit
Cum de a Fierbeti stinghiilor FileuriCum de a Fierbeti stinghiilor Fileuri
» » Ce este Colby Carne de vită?