berokinfo.com

Care sunt avantajele Flotari?

Dacă sunteți interesat în curs de dezvoltare muschii pieptului mai puternice, flotarile oferă una dintre cele mai bune exerciții. Nu numai că funcționează piept cu o mișcare funcțională este probabil să se repete în viața reală, ei construiesc, de asemenea, puterea si rezistenta la triceps si umeri. Flotari țintă, de asemenea, muschii de bază - abdomenul si muschii erectori spinali, și într-o măsură mai mică glutes și quad-uri dvs. - pentru că faci practic o scândură pe durata exercițiului.

O mai mare părții superioare a corpului Forța de aderență

  • Flotari lucrează în principal piept, triceps si deltoid dvs. anterioare, sau partea din față a shoulders- dvs. face cu cel puțin un set de opt până la 15 repetari dezvolta forta musculara si rezistenta. Plasarea mâinile pe o suprafață ridicată mută focalizarea la partea de jos a muschii pieptului, dar, de asemenea, face mai ușoară exercitarea - deci este o modalitate bună de a lucra treptat până la a face flotări complete.

Clădire Forța funcțională

  • Flotari simula tipul de mișcare funcțională s-ar putea folosi în viața de zi cu zi - de exemplu, împingându-te pe podea, împingând-o pungă de alimente grele peste tejghea, sau care deține un copil chicotind în aer.    Desigur, cele mai multe mișcări de împingere, viața reală nu sunt de gând să implice încheietura mâinii îndoit exagerat vă asumați în timpul flotari. Dacă găsiți această poziție să fie inconfortabil, puteți face flotari pe pumni sau folosind flotare mânere pentru a menține încheieturile drepte. Făcând flotari doar pe un singur Ciolan fiecărei mâini - numite uneori flotări Ciolan - ofera nici un beneficiu real, dincolo de ceea ce face muschii de stabilizare să lucreze un pic mai greu pentru a vă menține constantă.

Stabilitate îmbunătățită Core

  • Întregul sistem de bază lucrează pentru a menține corpul de echilibru în timpul flotări, de la abdomenul la fesierii, și chiar mușchii cvadriceps, în partea din față a coapsei. Desigur, veți obține numai acest beneficiu în cazul în care vă concentrați pe păstrarea corpul tau direct de la cap la tocuri pe tot parcursul mișcării. Dacă șoldurile se deformeze în jos sau în sus pike pe măsură ce faci flotari, nu obțineți beneficiul deplin de antrenament - și s-ar putea, de asemenea, rănit spatele.

Variabilitatea Infinitului

  • Un alt avantaj de a face flotări este variability- lor fără sfârșit deplasarea dvs. schimbă poziția de mână, care mușchii duc greul efortului. Așezați-vă mâinile strânse împreună și veți sublinia fibrele interioare ale pieptului le muscles- plasa mai larg în afară și veți sublinia fibrele exterioare. Sau leagăn coatele aproape de corp, mâinile direct sub coatele, pentru a sublinia triceps dumneavoastră. Dacă începeți să vă simțiți ca un anumit tip de flotare este prea ușor, puteți face mai dificil pur și simplu încetinirea ritmului dumneavoastră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Interviu Întrebări pentru a solicita de decanul unei școliInterviu Întrebări pentru a solicita de decanul unei școli
Cum de a începe o companie Pro WrestlingCum de a începe o companie Pro Wrestling
Cum sa devii un certificat Toyota TehnicianCum sa devii un certificat Toyota Tehnician
Salariile profesorilor Elementary School din ChicagoSalariile profesorilor Elementary School din Chicago
Cum să obțineți un loc de muncă în WWECum să obțineți un loc de muncă în WWE
Cum să trimită o ofertă pentru Scoala fotoCum să trimită o ofertă pentru Scoala foto
Cum să devii un avocatCum să devii un avocat
Cum sa devii un Farmacist naturalCum sa devii un Farmacist natural
Reguli pentru Homecoming DansurileReguli pentru Homecoming Dansurile
Cum de a deveni Campion de stat în WrestlingCum de a deveni Campion de stat în Wrestling
» » Care sunt avantajele Flotari?