berokinfo.com

Cum sa devii un dentist în Air Force

In timp ce armata oferă beneficii educaționale care pot ajuta candidații să plătească pentru școlarizarea lor, calificările pentru stomatologi US Air Force seamănă cu cele necesare în sectorul privat. Iată câteva reguli utile pentru exercitarea unei profesii dentare în Forțele Aeriene.

 • Obține o diplomă de licență. Air Force nu va antrena un recrut pentru a deveni un medic sau stomatolog direct din liceu. O persoană interesată să devină un dentist Air Force trebuie să câștige un grad de colegiu, de preferință într-un program de pre-medicament. Sute de colegii oferă astfel de programe, precum și cerințele de admitere la aceste colegii variază foarte mult. Orice program de pre-med poate pregăti un student pentru scoala medicala, iar cele mai multe școli de stat oferă astfel de programe.

 • Înscrieți-vă pentru o carieră Air Force. Air Force tratează cariera de îngrijire a sănătății diferit față de alte căi de carieră. Recruții trebuie să aibă fie o experiență medicală sau un grad de colegiu pentru a se califica. Nu există nici o garanție că Air Force va accepta candidați chiar și calificați. Pentru a aplica pentru un loc de muncă de îngrijire a sănătății în Air Force, vizita un birou de recrutare și a vedea recrutorul profesiile din domeniul sănătății, sau contactați un recruiter prin intermediul site-ului Air Force. • Aplica pentru o bursa dentare Air Force. Programul de burse Profesii Sanatate ofera finantare complet pentru studii, cărți și alte taxe, în plus față de o alocație lunară pentru cheltuielile de trai. scoala dentara poate fi costisitoare, dar Air Force se așteaptă să plătească pentru această educație și va face aceste fonduri disponibile pentru recruți care au angajat să servind ca un dentist. In timp ce participa la scoala dentare, elevii petrec 45 de zile în fiecare an de serviciu activ. După școală, elevii vor servi un an de serviciu activ pentru fiecare an pe bursa, pentru un minim de trei ani.

 • Selectați o școală dentare. In timp ce unele școli dentare generează mai multă recunoaștere nume și respect decât altele, candidații calificați care doresc să pună în lucrare se poate obține o educație adecvată oriunde. Opiniile despre care școlile dentare sunt cele mai bune varia foarte mult, deși favorite comune includ programe dentare de la Universitatea Harvard, Universitatea din Texas, San Antonio, Universitatea din Carolina de Nord, Universitatea din Maryland, la Baltimore, Universitatea din Michigan si la Universitatea din Pennsylvania. Nu este surprinzator, scolile de top tind să fie foarte costisitoare.

 • Se aplică la școală dentare. birouri de admitere ia în considerare o varietate de articole în aprecierea calității candidaților. Cheile includ medie punct de gradul de licență, scoruri dentare test de aptitudini, scrisori de recomandare, interviuri și activități extrașcolare. școlile dentare individuale au, de asemenea, propriile lor criterii. Pentru a mări șansele de acceptare, se aplică mai multe școli dentare.

 • sfaturi & Avertismente

  • Nu va cramponati pe o anumită școală. Cele mai multe scoli dentare sunt selective și neagă multe aplicații. Se concentreze pe găsirea școală potrivită pentru tine, mai degrabă decât îngrijorătoare despre modul în care ratele școlare. Studenții efortul depus are efect mai mare asupra succesului în carieră decât școală au participat, în special în armată.
  • Discutați cu Air Force devreme. Înainte de a vă decide să devină un dentist Air Force, vorbesc cu un recruiter despre ceea ce cere armatei, și de a afla dacă Air Force are aplicatii pentru stomatologie.
  • Nu setați inima ta pe cariera. Stomatologie, la fel ca toate domeniile medicale, necesită un anumit grad de aptitudini științifice, indiferent de cât de greu un student este dispus să lucreze. Nu toată lumea poate deveni un dentist.
  • Fiți pregătiți să lucreze din greu. În cele mai multe cazuri, studenții trebuie să participe la patru ani de studii de licență, plus patru ani de școală dentare înainte de a începe practica, și cariere Air Force nu fac excepție. Nu începe procesul cu excepția cazului în care intenționați să termine. În multe cazuri, bani bursă militară trebuie să fie plătite înapoi în cazul în care elevii iesi din program.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Diferențele în Salarii între conducere și lucrătorilorDiferențele în Salarii între conducere și lucrătorilor
  Cum funcționează un sistem de recompensare Angajat Promoveaza performanta organizationala?Cum funcționează un sistem de recompensare Angajat Promoveaza performanta organizationala?
  Ce este plata pentru un maior Air Force?Ce este plata pentru un maior Air Force?
  Impozitele pe Bonusuri din ArkansasImpozitele pe Bonusuri din Arkansas
  Ce este un program de stimulare de lucru?Ce este un program de stimulare de lucru?
  Pro și Contra de planuri de stimulare BonusPro și Contra de planuri de stimulare Bonus
  Structura Sales Manager al ComisieiStructura Sales Manager al Comisiei
  Vs. extrinsecă Recompense angajaților IntrinsicVs. extrinsecă Recompense angajaților Intrinsic
  Tipuri de recompense financiare MICETipuri de recompense financiare MICE
  Cât de mult agenți Do State Farm Asigurați?Cât de mult agenți Do State Farm Asigurați?
  » » Cum sa devii un dentist în Air Force