berokinfo.com

Cum să treci un Marinei PFA

Toate ramurile militare, inclusiv US Marina, administra o evaluare de fitness fizice, ca o condiție de trecere tabără de boot sau de formare ofițer. Evaluarea Marinei constă dintr-un screening-ul medical, o analiză a compoziției corpului dumneavoastră în funcție de înălțimea și greutatea dumneavoastră, și un test de pregătire fizică sau PRT. Aceeași evaluare cu trei componente va fi administrat de două ori pe an de-a lungul carierei dumneavoastră Marinei. Daca te antrenezi constant pentru testul de pregătire fizică, eforturile tale vor fi reflectate în compoziția corpului și screening-ul medical, de asemenea.

Physical Testul Readiness

  • Testul inițial de pregătire fizică Marina constă într-un test de flotare de două minute, două minute sit-up sau testul-ghemuiesc și o temporizat rula 1.5 mile. Odată afară din tabără de boot, aveți opțiunea de a substitui o temporizat de înot de 500 de curte, o durata de 12 minute de mers cu bicicleta staționară sau 12 minute pe bicicleta eliptica în locul pe termen cronometrat. Navy Testul de pregătire fizică este marcat în funcție de vârstă și sex atât.

Running Testul

  • Pentru a trece testul de pregătire fizică, tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 trebuie să completeze termen de 1,5 mile în 13:40 sau mai puțin. Femeile de aceeași vârstă trebuie să completeze în termen 16:20 sau mai puțin. Puteți completa orice combinație de funcționare sau de mers pe jos în timpul Armei Marina recomandă începerea antrenamentul cu un amestec de funcționare și mersul pe jos, crescând treptat intervalele de funcționare și de scădere intervalele de mers pe jos, până ce pur și simplu să fie difuzate. Rulează de 2 sau 3 mile sunt mai mult decât o formare adecvată pentru a rula 1.5 mile.

Testul flotare  • Bărbații cu vârste cuprinse între 17 și 19 trebuie să fie capabil să facă cel puțin 42 de flotări în termen de două femei minute- de aceeași vârstă trebuie să facă cel puțin 19 de flotări. Trebuie să coborâți corpul dumneavoastră la cel puțin un cot de 90 de grade în coate cu fiecare flotare. Marina recomandă formarea de a face trei sau patru seturi de cât mai multe flotări ca tine poate, cu o pauză de două minute între fiecare set. Supliment de formare dvs. de a face prese de banc sau flyes piept ca bine amintiți-vă să vă lăsați cel puțin o zi de odihnă completă între antrenamente puterea de formare.

Sit-Up Testul

  • Acesta este singurul test în care recruți sex masculin și feminin sunt ambele judecate de același standard: Cel puțin 50 de abdomene - uneori numite buclat-up-uri - în două minute. Trebuie să păstrați brațele încrucișate peste piept și atinge coatele pentru a coapselor pe fiecare repetiție. Ca și în cazul flotari, Marina recomandă formarea cu mai multe seturi de sit-up-uri, care permit o odihnă de două minute între seturi. Dacă puteți face deja numărul minim de sit-up-uri necesare, trenul pentru a impulsiona scorul dvs. ținând o placă de greutate pe piept ca rezistenta suplimentara.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să recunoaștem musculare tulpina SimptomeleCum să recunoaștem musculare tulpina Simptomele
Thigh simptome musculare trasThigh simptome musculare tras
Care sunt trecatoare Mialgii Dureri de cap?Care sunt trecatoare Mialgii Dureri de cap?
Dureri musculare pentru diabeticiDureri musculare pentru diabetici
Timpul de recuperare pentru Tras Înapoi musculareTimpul de recuperare pentru Tras Înapoi musculare
Cel mai bun tratament pentru dureri musculare croniceCel mai bun tratament pentru dureri musculare cronice
Cum să scapi de greutate după 50Cum să scapi de greutate după 50
Amplasez rece sau caldă pe un mușchi SoreAmplasez rece sau caldă pe un mușchi Sore
Cum de a scuti un mușchi TrasCum de a scuti un mușchi Tras
Tratamentul pentru leziuni musculare SartoriusTratamentul pentru leziuni musculare Sartorius
» » Cum să treci un Marinei PFA