berokinfo.com

Pot recongelează mezeluri?

Mezeluri de orice fel - fierte, crude, în carcase sau în vrac - poate fi recongelate după ce a fost decongelat - atâta timp cât urmați câteva reguli. Congelarea nu distruge bacteriile și produse din carne la sol, cum ar fi cârnați, sunt mai ușor contaminate decât bucăți întregi de carne. Din acest motiv, ar trebui să fie foarte atent de fiecare dată când gătești cu cârnați. Când urmați practicile de manipulare a alimentelor în condiții de siguranță, puteți congelati în condiții de siguranță aceste cârnați pentru o utilizare ulterioară.

Manevreaza-l manevreaz-o cu grija

  • Puteți recongelati cârnați, dacă te descurci în condiții de siguranță. În primul rând, cumpăra cârnați la sfârșitul călătoriei dvs. de cumpărături, astfel că rămâne rece mai mult timp. Bagati la frigider imediat ce ajungi acasă la 40 de grade Celsius și să înghețe în termen de două zile. cârnați dezgheț peste noapte în frigider, nu la temperatura camerei, care promovează creșterea bacteriilor. Porc și vită cârnați trebuie fierte la o temperatură minimă de 160 F. Cook, cârnați care conțin carne de pasăre la 165 F. Odată fierte, cârnați trebuie răcite rapid și congelate sau înghețate în decurs de două ore. În urma acestor pași reduce riscul agenților patogeni foodborne contaminante cârnați, făcându-l în condiții de siguranță la congelati.

Impacheteaza

  • Pentru a recongelati cârnat crude sau fierte congelate anterior, împachetăm lejer în cutii frigorifice etanș sau pungi de plastic. Stoarce cât mai mult din aer, după cum puteți și închideți bine. Etichetati pachetele cu data și ambalaj le într-un congelator setat la 0 F sau mai rece.

Test de gust  • Produse alimentare rămâne în condiții de siguranță pe termen nelimitat în congelator, dar asta nu înseamnă că va avea un gust bun după ani în congelator. Cârnați și alte tipuri de carne la sol au tendința de a pierde o calitate mai rapid decât bucăți mari de carne congelată, mai ales dacă au fost congelate și decongelate deja. Procesul de congelare, decongelare și recongelare cauzează pierderea de umiditate și poate face carnea mai predispus la arsuri congelator sau un gust neplăcut. Cel mai bun pariu este de a utiliza cârnații în termen de o lună. După aceea, carnea ar putea să nu gust la fel de proaspătă ca ar trebui.

Utilizați It Up

  • Când este timpul să utilizeze cârnați refrozen, acesta se dezghețe în frigider peste noapte. Se încălzește într-o tigaie, aragaz lent sau vas de copt la 160 F. cârnat care a fost decongelate de mai multe ori are un gust mai bun atunci când sunt combinate cu alte ingrediente într-un savuros caserolă, supa sau paste farfurie. Umezeala in sosuri si ciorbe va ajuta la atenuarea orice sec și ingrediente aromate masca gustul „înghețate“.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Știi să gătești de porc Două zile după expirarea?Știi să gătești de porc Două zile după expirarea?
Cum sa faci scotch OuăCum sa faci scotch Ouă
Tipuri de mezeluri portughezăTipuri de mezeluri portugheză
Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?Ce fel de alcool este bun pentru a Cook, Italiană pentru mezeluri?
Ce este andouille mezeluri?Ce este andouille mezeluri?
Cum se face ușoară cremă de brânză mezeluri DIPCum se face ușoară cremă de brânză mezeluri DIP
Cum se Fierbeti italian mezeluriCum se Fierbeti italian mezeluri
Cum de a găti pui mezeluri în carcasaCum de a găti pui mezeluri în carcasa
Cum de a găti MerguezCum de a găti Merguez
Cum de a găti Deer Link mezeluriCum de a găti Deer Link mezeluri
» » Pot recongelează mezeluri?