berokinfo.com

Alternative non-lactate pentru Heavy Baterea Cremă

alternative non-lactate la frișca pot fi de interes pentru vegani sau vegetarienii care nu consuma oua sau produse lactate, precum și persoanele care sunt intoleranta la lactoza, ceea ce înseamnă că organismele lor le lipsește capacitatea de a digera lactoza (un zahar gasit in lactate). In ultimii ani, mai multe alternative non-lactate la frișca au apărut pe piață.

Alternative non-lactate pentru Heavy Baterea Cremă

Biciuit substitut crema este disponibil în diferite forme, inclusiv un bici de soia vegetarian, o crema topping de soia și, soia-bici gratuit orez vegetarian. Potrivit fapt, foaia de produs pentru bici de soia conserve, aceasta nu trebuie să fie refrigerate. Cu toate acestea, dacă este păstrat la rece, trebuie lăsat să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 10 minute înainte de utilizare pentru a evita îngroșarea excesivă a bici soia. Soia biciul este de grăsime de 11 la suta, comparativ cu 25 până la 30 la sută din conținutul de grăsimi în frișcă pe bază de produse lactate. Acesta poate fi biciuit la fel ca omologul său de produse lactate pentru utilizare în gătit și de copt.topping non-lactate este un alt 100 la sută fără lapte, fără lactoză alternativă frișcă. În timp ce comercializate în primul rând pentru utilizarea instituțională, cum ar fi în școli și restaurante, acesta poate fi achiziționat pentru uz casnic prin supermarketuri kosher online.

Pentru cei care doresc să evite produsele transformate, Go Dairy gratuit, o resursă online pentru vegani și alții care nu consumă lapte și alte produse lactate, sugerează o cremă pe bază de nucă de cocos biciuire lapte, care pot fi făcute la domiciliu. Zahăr, pudră de soia și extract de vanilie poate fi amestecat cu lapte de cocos pentru a face o biciuire nelactată cremă alternativă adecvată pentru utilizarea în coacere și ca topping pentru deserturi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult Frișcă din opt uncii de Cream grele?Cât de mult Frișcă din opt uncii de Cream grele?
Cum de a găti Boabele de soia într-un cuptor cu microundeCum de a găti Boabele de soia într-un cuptor cu microunde
Cum să Friptură de soia NuciCum să Friptură de soia Nuci
Alimente care conțin lactozăAlimente care conțin lactoză
Am nevoie de o listă de alimente fără lactozăAm nevoie de o listă de alimente fără lactoză
Cum să spun, dacă intolerant la lactozăCum să spun, dacă intolerant la lactoză
Cum sa faci soia sau lapte condensatCum sa faci soia sau lapte condensat
Cum de a alege Legume cu CarneCum de a alege Legume cu Carne
Alternative de lapte pentru copii miciAlternative de lapte pentru copii mici
Produsele alimentare care conțin proteineProdusele alimentare care conțin proteine
» » Alternative non-lactate pentru Heavy Baterea Cremă