berokinfo.com

Partea superioară a corpului Exerciții de rezistență pentru volei jucători

Pentru a face cele mai bune lor pe teren, jucătorii de volei trebuie să fie rapid, exploziv și puternic. In timp ce picioare puternice și mușchi de bază sunt cruciale pentru joc, consolidarea partea superioară a corpului este la fel de important - mai ales pentru jocurile de putere, cum ar fi spiking și săpat. Există mai multe exerciții puteți face pentru a construi puterea părții superioare a corpului. Fie că este vorba mijlocul sezonului sau nu ați jucat un joc în săptămâni, puteți adăuga aceste piept, brațul și programe de antrenament umăr la rutina de fitness pentru a pune un plus de putere în joc.

Flotări

  • Efectuarea flotari este o modalitate de încercat și adevărat pentru a crește puterea ta părții superioare a corpului, și încorporarea acestora în antrenament va arăta unele rezultate clare în brațe și umeri. Cu toate acestea, în loc să se bazeze pe flotari tradiționale singur, provocare-te cu un plan dinamic și variat, care va maximiza rezultatele. Folosind diferite tipuri de flotări va lucra mușchii în diferite moduri, construirea puterea totală a corpului. Această putere este necesară pentru viteza de pe teren si forma potrivită pentru toate tipurile de hit-uri de volei. Începeți cu flotari plyo, pentru care explodeaza pe sol, apoi încercați flotarile close-prindere cu mâinile poziționate la 6 la 12 inch în afară. În continuare efectua scara flotare. Face cinci flotări, urmat de cinci secunde de repaus, apoi 10 flotari cu 10 de secunde de odihnă, creșterea numărului de cinci până când sunteți obosiți.

Lat Raise Jack

  • Această mișcare va lucra umerii si lati dvs. - muschii din spate - care va ajuta cu difuzarea, blocarea și alte piese. Lat ridica mufe nu necesită nici un echipament special, și pentru că exercitarea combină atât elemente cardio și de forță, veți obține un antrenament cuprinzător. Lat ridica mufele sunt realizate dintr-o poziție în picioare, cu coatele pe langa corp si bratele drepte afară. Mâinile tale ar trebui să fie pumni. Fa un jack de sărituri, dar numai porțiunea de picior. De fiecare dată când sari, ridica coatele la nivelul umerilor, reducându-le atunci când sari pentru a aduce picioarele înapoi împreună.

Antrenament cu greutati  • exerciții părții superioare a corpului, care se bazează pe mașini de greutate sau gantere poate ajuta, de asemenea, vă construi puterea în aceste domenii cruciale. prese militare și un singur braț halteră răpește ambele lucreze umeri si triceps tale, necesare pentru a servi, stabilirea sau de a ataca o minge de volei. Încercați greutăți diferite și numere de repetari pentru a viza atat forta si rezistenta. prese militare se poate face cu un bar sau halteră și sunt efectuate de picioare, cu greutatea la nivelul bărbiei, apoi apăsându-l deasupra capului pana cand bratele sunt drepte. Cu un singur braț apucate halteră începe dintr-o pozitie ghemuita, cu haltera în fața ta. Explode în sus, ridicând haltera peste umăr până când brațul tău este complet extins.

Alt echipament

  • medicina de bile, cabluri și benzile de rezistență pot fi de asemenea folosite pentru a construi puterea părții superioare a corpului pentru volei. Un medicament slam-ball funcționează exact cum sună. Folosind orice greutate pasă că ești confortabil cu, ridicați-l deasupra capului și slam-l la pământ. izbește de frînghie se bazează pe o mișcare similară, dar te ridica și slam frânghii grele. Benzile de rezistență pot fi de asemenea folosite pentru a crește intensitatea de o varietate de exerciții care vizează brațe, umeri și spate, care sunt toate importante pentru buna tehnica de servicii de volei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să învețe copiii să alerga mai repedeCum să învețe copiii să alerga mai repede
Care sunt beneficiile stationara mersul pe bicicletă?Care sunt beneficiile stationara mersul pe bicicletă?
Cum să o plimbare cu bicicleta pentru a pierde în greutateCum să o plimbare cu bicicleta pentru a pierde în greutate
Cum de a rula un 100M mai rapidCum de a rula un 100M mai rapid
Care sunt biciclete Pedale făcut?Care sunt biciclete Pedale făcut?
Cum Urmăriți Vârfuri de lucru?Cum Urmăriți Vârfuri de lucru?
Fotbal de formare pentru incepatoriFotbal de formare pentru incepatori
Cum se face Pilates pe Total GymCum se face Pilates pe Total Gym
Cât timp ar trebui să antrenați la sala de sport?Cât timp ar trebui să antrenați la sala de sport?
Idei pentru pictură și decorare o sală de gimnasticăIdei pentru pictură și decorare o sală de gimnastică
» » Partea superioară a corpului Exerciții de rezistență pentru volei jucători