berokinfo.com

Cum să închirieze un RV

Poate că n-ați luat o vacanță lungă într-o rulotă, deoarece costul de cumpărare unul te-a ținut înapoi. În plus, dacă ajungi să nu place să călătorească în acest fel, vei pierde, probabil, o tona de bani atunci când îl vinzi. Ai o alternativă. În loc să cumpărați un RV, puteți închiria unul. Cu toate acestea, la fel ca orice alt aranjament financiar, trebuie să cunoască regulile de bază, ca să nu plătiți prea mult. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să învețe înainte de închirierea prima RV.

 • Start mici. Dacă nu ați condus-o acasă cu motor înainte, vă aflați într-o mare surpriza. Ele pot fi, atâta timp cât 40 de picioare și sunt o provocare pentru oricine nu este utilizat pentru a conduce unul. Prima dată afară, cel mai bine daca inchiriati ceva mic. În plus, unul mai mic va fi mult mai ușor de parcat, se va folosi mult mai puțin benzină și se va ocupa mult mai ușor în cazul în care aveți de gând să exploreze orice orașe. Acesta va costa, de asemenea, mult mai puțin de închiriat.

 • Închiriați una mai mare data viitoare afară. Nu va dura mult timp pentru a fi un RVER condimentată, astfel încât să fiți gata pentru ceva mai mare. În primul rând, gândiți-vă cât de mulți oameni vor fi călătoresc cu tine, apoi căutați un RV care le va găzdui. Nu face greșeala de a economisi bani prin închirierea una mai mică decât ai nevoie. Este o greșeală comună și unul care va ruina călătoria ta. RVs variază de la aproximativ 17 la 40 de picioare. Cele mai mici, de obicei, nu sunt nimic mai mult decât rulote montate pe un camion. Mutarea în dimensiune, va avea alegerea fie o remorcă sau o unitate de sine stătătoare. În cazul în care vehiculul nu va găzdui o remorcă, sau vă lipsesc aptitudinile, opta pentru o unitate de sine stătătoare. • După ce ați decis ce unitate este cel mai bine pentru tine, compara termenii contractului de leasing și prețurile de la doi la trei dealeri, deoarece ambele pot varia foarte mult. contracte Unii dealeri necesită sancțiuni nerezonabile, chiar dacă acestea pot avea cele mai bune preturi. Să acorde o atenție deosebită restricții și penalități în funcție de numărul și vârsta celor care călătoresc.

 • Întoarcere RV până la data menționată în contract. Nu numai ca vei economisi bani, deoarece cele mai multe RV apel contract de sancțiuni pentru o întoarcere cu întârziere, dar va fi important pentru dealer daca inchiriati de la el din nou.

 • Când vă ridicați RV de închiriere, asigurați-vă că distribuitorul explică sistemele electrice, de apă și propan unitatii. Din moment ce acestea pot fi complicate, au un alt adult cu voi, care se întâmplă în excursie, astfel încât să puteți partaja responsabilitatea pentru utilizarea lor.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a îmbunătăți calitatea somnului REM Folosind Strategia EasyCum de a îmbunătăți calitatea somnului REM Folosind Strategia Easy
  Cum de a vindeca ApneeaCum de a vindeca Apneea
  Lista completă a Sleep DisordersLista completă a Sleep Disorders
  Cum se trece peste racelii la mai puțin de două zileCum se trece peste racelii la mai puțin de două zile
  Cum să știu dacă sforăi când dormiCum să știu dacă sforăi când dormi
  Cum de a dormi după anestezieCum de a dormi după anestezie
  Cum de a schimba modelele de dormitCum de a schimba modelele de dormit
  Cum sa dormi mai bine cu uleiuri esențialeCum sa dormi mai bine cu uleiuri esențiale
  Cum de a dormi cu nevralgia occipitalăCum de a dormi cu nevralgia occipitală
  Cum sa fii platit pentru a dormiCum sa fii platit pentru a dormi
  » » Cum să închirieze un RV