berokinfo.com

Cum sa faci o Twist Lemon

răsuciri de lamaie face cele mai simple cocktail-uri si deserturi arata ca ai pus ceva de lucru în ele. Ca omniprezente ca fruct, entorse lamaie se potrivesc orice fel de mâncare sau băutură care beneficiază de o dungă de ondulat galben strălucitor și un parfum de citrice proaspete. Există două tipuri de răsuciri de lamaie: cal gât și coaja de spirală. zests Spiral sunt un pic mai puțin de 1/4 inch wide - la fel de lată ca lama unui cuțit canal cu care le face. poftă de mâncare gâtul unui cal - o versiune mai largă de răsucire în spirală - necesită un cuțit decojit pentru a crea.

Ceea ce aveți nevoie

 • cuțit de canal
 • cuțit decojit

Spirală

 • Apucați lămâie și țineți-l orizontal. Poziționați lama cuțitului canalului chiar sub nub la partea de sus a lamaie.

 • Rotiți lamaie intr-o directie departe de tine în timp ce trăgând cuțitul spre you- lama va prinde coaja ca și tine. Păstrați reducerile cât mai aproape unul de altul, după cum puteți, fără a atinge așa cum ați face drum în jurul valorii de lamaie.

 • Continuați rotirea lamaia departe de tine și trăgând cuțitul spre dvs., repoziționarea mâna pe lamaie după cum este necesar. Ai terminat când ajungi la partea de jos.

Neck cal

 • Trim nodulurile desfundate la ambele capete ale lamaie. • Țineți lamaie la baza ca v-ar atunci când peeling o piele de mere într-o singură bandă continuă. Dacă nu ați cojit un măr într-o singură bandă, țineți doar lamaia ferm, dar confortabil. S-ar putea fi confortabil exploatație lamaia vertical, orizontal sau la un unghi.

 • Poziționați lama cuțitului decojit la curba de la partea de sus a lamaie si degetul mare de la mâna cuțitul spre tine. Unghi lama ușor în jos.

 • Rotiți lamaia departe de tine în timp ce feliere în coaja și trăgând cuțitul spre dvs., folosind degetul mare pentru tracțiune. Se taie coaja într-un 1/2 la 3 benzi / 4-inch-lat, luând un pic de sevei alb cu ea.

 • Continuați rotirea lamaia și felierea până când a alerga afară de coaja de la partea de jos. Spațiu feliile de aproximativ 1/2 inch în afară.

sfaturi Avertismente

 • Raciti intorsaturi intr-un bol de apă cu gheață în frigider timp de 15 minute pentru a consolida ondularea lor și fermă le.
 • Pentru a face răsucire cocktail de lamaie, se amesteca 3 uncii de vodca cu aroma de lamaie si 1/2 uncie de vermut uscat într-un shaker de gheață și se servește într-un pahar de cocktail refrigerată. Se decoreaza cu o poftă de mâncare de lămâie.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt lente Setările de temperatură Cooker?Care sunt lente Setările de temperatură Cooker?
Cum sa faci pui chinezesc într-un aragaz lentCum sa faci pui chinezesc într-un aragaz lent
Cum de a converti Times aragaz lent la cuptor TimpCum de a converti Times aragaz lent la cuptor Timp
Slow Cooker de pui si supa de orezSlow Cooker de pui si supa de orez
Cât timp gătești o friptură înăbușită într-un aragaz lent?Cât timp gătești o friptură înăbușită într-un aragaz lent?
Cum de a găti Corned de vită Deci, acesta va fi UmedCum de a găti Corned de vită Deci, acesta va fi Umed
Cum de a găti o friptură BolarCum de a găti o friptură Bolar
Cum se prepară Chuck Tender FripturăCum se prepară Chuck Tender Friptură
Cum de a găti o 7-Bone friptură înăbușită în cuptorCum de a găti o 7-Bone friptură înăbușită în cuptor
Cum să Friptură Ham într-un aragaz lentCum să Friptură Ham într-un aragaz lent
» » Cum sa faci o Twist Lemon