berokinfo.com

Factori care influențează Structura organizatorică

Mulți factori care influențează modul în care organizația dumneavoastră este structurată.
Mulți factori care influențează modul în care organizația dumneavoastră este structurată. (Imagine: colegii de afaceri pregătirea pentru imagine întâlnire de afaceri de Vladimir Melnik de la Fotolia.com)

Structura organizatorică este importantă, deoarece o bună structură permite comunicarea eficientă, încurajează departamente și grupuri din cadrul companiei de a lucra împreună, stabilește o ierarhie de responsabilitate și permite companiei să se dezvolte într-un mod controlat. Există mai mulți factori care influențează structura organizatorică. Pentru a crea și menține o structură organizațională eficientă, trebuie să înțelegem mai întâi factorii care merg în ea.

Instruire

formare adecvată ajută să încurajeze o structură organizațională sănătoasă. Atunci când angajații sunt școlarizați în modul în care funcționează societatea, ce canalele corespunzătoare de comunicare și cum să lucreze împreună, aceste sarcini și structura organizatorică rămân intacte. Consolidarea integritatea structurală a societății, asigurându-se că fiecare angajat ia parte la training-uri corporative regulate concepute pentru a introduce noi concepte în cadrul structurii organizatorice.

Declarație de misiune

O organizație trebuie să fie proiectate să mobilizeze în jurul valorii de declarația de misiune corporativă. O declarație de misiune este mai mult decât un dispozitiv de marketing plasat pe pamphlets- corporativă ar trebui să rezume convingerile companiei și modul în care compania dorește ca clienții și furnizorii săi să-l perceapă. Creați o declarație de misiune pe care întreaga companie poate înțelege, și apoi să încurajeze managerii și directori pentru a consolida declarația de misiune în fiecare zi. O companie care este unificată în spatele unei singure viziuni este mai bine condiționat pentru a menține o structură organizațională puternică.

SchimbarePoate fi dificil să pună în aplicare o structură organizatorică eficientă atunci când există o cifră de afaceri semnificativă a angajaților, sau atunci când angajații sunt deplasate în mod constant de la un departament la altul. Stabilitatea poate fi una dintre cele mai bune modalități de a încuraja dezvoltarea unei structuri organizaționale puternice. Îmbunătățirea retentia angajatilor prin oferirea unui salariu competitiv și posibilitatea de a avansa, și să angajeze angajați, care sunt specifice fiecărui departament, mai degrabă decât de angajați universal care ar fi mutat în jurul valorii.

priorităţi

Prioritățile corporative pot dicta, uneori, structura organizatorică. De exemplu, în cazul în care compania dedică mai multe resurse la inginerie decât de vânzări, apoi în timp, departamentul de inginerie va deveni mai influentă în structura companiei. Provocarea cu ceva de genul care este de inginerie tinde să nu fie orientate spre vânzări de conducere, precum și o companie are nevoie de a conduce vehicule de vânzări pentru a supraviețui. Când sunteți proiectarea de proiecte și determinarea în cazul în care resursele companiei merge, utilizați prioritatea corectă pentru organizația dumneavoastră pentru a fi sigur că compania dvs. este structurat în mod eficient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Definiți Matricea StructuraDefiniți Matricea Structura
Cele mai bune structuri organizatoriceCele mai bune structuri organizatorice
Calitate & Structura organizationalaCalitate & Structura organizationala
Responsabilitati organizatoriceResponsabilitati organizatorice
Lean Sfaturi structura organizatoricăLean Sfaturi structura organizatorică
Structura organizationala plat NikeStructura organizationala plat Nike
Cum de a evalua Structura organizatoricăCum de a evalua Structura organizatorică
Determinantul Structura OrganizatoricăDeterminantul Structura Organizatorică
Vertical & Structura organizatorică orizontalăVertical & Structura organizatorică orizontală
Tipuri de forma de organizare sau structurăTipuri de forma de organizare sau structură
» » Factori care influențează Structura organizatorică