berokinfo.com

Cum să se alăture Academiei de Poliție

Pentru persoanele interesate de a deveni un ofițer de poliție, primul pas este de a finaliza un curs de formare riguros la o academie de poliție. Cadeți la academia de poliție să învețe o combinație de hands-on de educație și de formare clasă pentru a le pregăti pentru activitatea ca ofițer de poliție. Candidații trebuie să fie de cel puțin 18 sau 21 de ani, dar vârsta minimă variază în funcție de fiecare stat. Pentru a se alătura unei academii de poliție, un solicitant va avea, de obicei, pentru a obține sponsorizare cu un departament de poliție locală, a finaliza un examen scris, să treacă un test de aptitudini fizice și treci controale de fond psihologice și penale.

 • Studiu de justiție penală sau un domeniu legat de aplicare a legii în colegiu. Un grad de colegiu nu este întotdeauna necesar pentru munca de poliție, dar care au avansat de formare și un grad va fi avantajos să se munca într-o academie de poliție și o forță de poliție.

 • Începe pregătirea pentru examenul de admitere la Academia de Poliție. Contactați departamentul local de poliție pentru informații cu privire la conținutul examenului în zona dumneavoastră specifice, deoarece examenul va varia de la stat la stat. Cele mai multe examene vor testa cunoștințele la matematică, înțelegerea lectură și de vocabular, precum și abilitățile de judecata, de observare și de memorie. Cu cât te înscrie la examen, mai multe șanse de a fi acceptat într-o academie de poliție și de a găsi locuri de muncă după finalizarea academiei. Puteți găsi o practică teste disponibile on-line pentru a vă pregăti.

 • Se obține un sponsor de la un detașament de poliție locală. În multe cazuri, un departament de poliție va plăti taxele și să ofere sprijin pentru a vă ajuta academia cu succes complet de poliție. Unele state permit înscrierea deschis în formare academie de poliție, în timp ce alte state impun recruți să fie angajat de un departament de poliție înainte de a participa. Contactați departamentul local de poliție pentru cerințele dumneavoastră de stat. Dacă nu reușiți să găsiți un sponsor înainte de a intra într-o academie de poliție, va fi responsabil pentru plata tuturor taxelor și găsirea de locuri de muncă pe cont propriu. • Începe un regim de antrenament forta si rezistenta pentru a le obține în formă fizică de top înainte de a intra în academie. formare Academia de Poliție cere candidaților să treacă un test riguros de agilitate fizică, forță și rezistență înainte de a fi acceptat în formare academie de poliție.

 • Ia examenul de admitere la Academia de Poliție a oferit în starea ta. Un grad de trecere, de obicei, de 70% sau mai mare, se va califica pentru a continua la următoarea etapă de testare.

 • Se trece testul de aptitudini fizice. Acest test poate include pull-up-uri, push-up-uri, o cursă temporizat, în picioare sari largă și testul de flexibilitate. Contactați departamentul local de poliție pentru cerințele de fitness fizice în zona dumneavoastră.

 • Se trece un test de test psihologic, screening-ul de fundal, testul cu detectorul de minciuni și de droguri, dacă este necesar pentru acceptarea într-o academie de poliție în statul.

 • sfaturi & Avertismente

  • Ia să știu de un ofițer de poliție în prealabil, pentru a obține informații în interiorul cerințelor academiei de poliție. Contactați departamentul local de poliție pentru a vedea dacă puteți programa o plimbare de-a lungul cu un ofițer de poliție pentru a observa modul în care ofițerii de poliție să ia decizii în domeniu.
  • Cele mai multe departamente de poliție va necesita un control de fond penal, deci antecedente penale s-ar putea împiedica să obțină locuri de muncă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Caracteristicile diversității la locul de muncăCaracteristicile diversității la locul de muncă
  Legile temporare de muncă ale angajațilorLegile temporare de muncă ale angajaților
  Cultura & Diversitatea la locul de muncăCultura & Diversitatea la locul de muncă
  Cum de a implementa diversitatea la locul de muncăCum de a implementa diversitatea la locul de muncă
  Dezavantajele diversității la locul de muncaDezavantajele diversității la locul de munca
  Ce este diversitatea organizațională la locul de muncă?Ce este diversitatea organizațională la locul de muncă?
  Formarea de locuri de muncă pentru 50-Year-OldFormarea de locuri de muncă pentru 50-Year-Old
  Cursa & Diversitatea la locul de muncăCursa & Diversitatea la locul de muncă
  Avantajele diversității la locul de muncaAvantajele diversității la locul de munca
  Cum să se întoarcă la locul de muncă după pensionareCum să se întoarcă la locul de muncă după pensionare
  » » Cum să se alăture Academiei de Poliție