berokinfo.com

Cum de a găti dulce mezeluri, ceapa si ardei și servi-le în ziua următoare

cârnați dulci, ceapă și ardei sunt o combinatie clasica, mai ales servite pe o rolă cu muștar arțăgos robust. Ele evoca amintiri de o după-amiază la stadion, un picnic curte sau o masă casual cu prietenii și familia. Gătitul ingredientele o zi înainte de a le servi este o timesaver - masa nu are nevoie de o mulțime de pregătire sau de atenție în timp ce este gătit, astfel încât să vă puteți pregăti ingredientele în timp ce de gătit cina și reîncălzi a doua zi.

Ceea ce aveți nevoie

 • Cuțit ascuțit
 • Skillet
 • Ulei de gătit sau prin pulverizare
 • termometru de carne
 • Servețele de hârtie
 • pungi de plastic resigilabil
 • Containere de depozitare cu capac
 • Tigaie
 • Rolls
 • Muştar
 • ÎnĠepaĠi Invelise, de două sau de trei ori cu un cuțit ascuțit sau o furculiță pentru a preveni carcasa de divizare în timp ce cârnați este gătit. Adauga un pic de ulei într-o tigaie, sau de a folosi spray de gatit. O parte din grăsime se va face în timp ce gatiti cârnații, dar un pic de ulei de la început îi va împiedica să se lipească de tigaie. Dacă preferați o metodă mai sănătoasă, bracona sau abur cârnații în aproximativ o jumătate de inch de apă. Mai delicate parte a cârnaților de gătit este de a face sigur că găti prin intermediul, așa că după ce le-ați rumenit, se acoperă tigaia și coborâți căldura. Testul pentru făcut-Ness cu un termometru de carne - cârnați de porc se face atunci când atinge o temperatură internă de 145 de grade.

 • Utilizați un cuțit ascuțit pentru a decojit taie capetele stem ale ardeilor. Se taie ardeiul în jumătate, îndepărtați semințele și membrana albă și apoi felie ardeiul în bucăți cu aceleași dimensiuni. Scoateți capătul rădăcină și pielea de ceapa si taie-l în inele subțiri. În cazul în care ceapa este greu de manevrat în timp ce-l de tăiere, taie o mică secțiune, pe de o parte pentru a crea o suprafață plană pe ceapa. Deoarece legumele se înmoaie atunci când gătesc, formele nu sunt atât de importante. Ceea ce este important este ceea ce le face toate aproximativ aceeași mărime, astfel încât acestea să gătesc uniform. Gatiti ceapa si ardeii într-un pic de ulei sau utilizați metoda de tratare cu abur. • Scurgeti cârnații pe prosoape de hârtie, să se răcească ușor, și a le stoca în frigider într-o pungă de plastic închise ermetic. Strângeți aerul afară înainte de a sigila punga. Scurgeti legumele pe prosoape de hârtie, și să le depozitați în frigider într-o pungă de plastic sau recipient de plastic cu capac.

 • Reîncălzește cârnați, ceapă și ardei într-o tava într-un cuptor lent în ziua următoare, sau să le încălzească separat în cuptorul cu microunde. Dacă utilizați metoda de microunde pentru a reîncălzi cârnați, pune-le pe un strat de prosoape de hârtie și puneți un prosop de hârtie pe partea de sus a acestora pentru a prinde Splatters. rulouri cu crustă calde în cuptor cuptor sau un prăjitor de pâine până când sunt ușor rumenit, răspândirea role cu muștar și așezați unul cârnați și o lingură generoasă de legume în fiecare rolă.

sfaturi & Avertismente

 • În cazul în care copiii nu le place ceapa, dar fac ca ardei, sau vice-versa, gatiti ceapa si ardei separat.
 • Ceapa si ardeii pot fi gătite în aceeași tigaie cu cârnați, dar, în funcție de intensitatea aromelor în cârnați, acestea pot pierde unele arome distincte în acest proces.
 • În loc de sandwich-uri, scoateți carcasa din cârnați, rupe carnea și răspândirea-l pe o crusta de pizza pre-a făcut. Top cu ardei și ceapă și niște brânză și se coace până când se încălzește prin.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să Fierbeti Salmon în folieCum să Fierbeti Salmon în folie
Idei Somon CinaIdei Somon Cina
Sheet Pan Cina: Somon cu marar, Butternut Squash și mazărea de zahăr acroșareSheet Pan Cina: Somon cu marar, Butternut Squash și mazărea de zahăr acroșare
Cum sa faci Supă de pește finlandezăCum sa faci Supă de pește finlandeză
Diferența dintre somon sălbatic Wild Salmon PrinsDiferența dintre somon sălbatic Wild Salmon Prins
Cum pentru a dezgheța somon pe tejgheaCum pentru a dezgheța somon pe tejghea
Este somon sănătos să mănânce?Este somon sănătos să mănânce?
Cum să somon Cut Carne de vităCum să somon Cut Carne de vită
Ferma Crescut vs somon sălbaticFerma Crescut vs somon sălbatic
Cum să Grill Fripturi Salmon către perfecțiuneCum să Grill Fripturi Salmon către perfecțiune
» » Cum de a găti dulce mezeluri, ceapa si ardei și servi-le în ziua următoare