berokinfo.com

Cum să tenderize tocană de miel Carne pentru un kebab

Ușor de pe portofel, dar greu pe bucătar gratar, bucăți de carne tocană de miel poate fi clienții dure. Dacă utilizați carne tocană pentru kebab de miel la gratar, preparare bucătărie se amortizează la gratar. Deoarece kebab se bazează pe căldură rapid, de mare, mai degrabă decât tenderizing, de gătit lent, împușcat cel mai bun la cuburi de miel suculent este de a le marinat peste noapte. Cele mai eficiente marinatele descompun proteinele din carne tare în timp ce obturare de umiditate.

Alege cu înțelepciune

  • Unele sunt marinate concepute pentru carne de aroma, mai degrabă decât doar tenderize-l. Pentru a vă asigura că marinată va face treaba pe miel dur, folosiți un ingredient acid tenderizing, care este, de asemenea, bogate in grasimi-adăugarea de umiditate. Sau amesteca ingredientele acide cu ingrediente grase - oțet și ulei sunt un exemplu clasic al acestei împerechere. pungi de plastic resigilabil sunt ideale pentru combinarea piesele de miel cu sos. O porție de 1 până la 2 cana de marinată obicei este suficient să tenderize câteva livre de miel.

Du-te la Iaurt

  • Iaurtul contine enzimele care ajuta la descompunerea fibrelor din carne. În același timp, calitatea cremoasă oferă umiditate. Utilizați întregul iaurt din lapte pentru cel mai mare conținut de grăsime. Stil grecesc iaurt este ideal, deoarece este mai cremoasă decât iaurturile mai apos, tradiționale. Adăugați sucul de la o lamaie pentru tenderizing în continuare, și arome, cum ar fi menta, cardamom si coriandru. Când kebab merge pe grătar, lăsați un strat subțire de marinată pe bucățile de miel.

Bustul zerul

  • Ca iaurt, lapte bătut oferă atât tenderizing aciditate și conținut de grăsime pentru blocarea în sucurile de carnea lui. zara Aromă cu usturoi, mentă, pătrunjel și alte hidrocarburi aromatice, si amestecati cea mai mare parte cu carnea de miel. Dacă este posibil, să păstreze o parte din marinată pentru ungere suplimentară în timp ce kebab sunt pe gratar.

Suc Up  • sucurile de citrice au aciditatea necesară pentru a descompune carne dure. O combinație de 3 părți suc de portocale la suc de lămâie 1 parte conferă un amestec de arome și contribuie calități tenderizing. Asociați aceste sucuri cu ulei de măsline 2 părți extra virgin, o grăsime în special bun la penetrarea mai adânc în carne odată ce acizii descompun proteinele. Posibilitățile includ ierburi proaspete arome mediteraneene, usturoi, chimen și piper.

Amestecati cu tartness

  • Diferite tipuri de oțet pot ajuta la descompunerea tenacității de carne de miel, din cauza conținutului lor ridicat de acid. Alege una care perechi bine cu alte condimente din vasul de kebab - fructe otet de mere pentru sos de rodii, de exemplu, sau oțet de vin roșu pentru kebab cu bucăți de legume pământii. Se amestecă 1 parte oțet la 2 părți ulei de măsline pentru umiditate maximă și un gust care nu este prea tartă.

Vin și luați masa

  • Vinul este atât de bogat în arome și acid, așa că face o marinată util pentru piese de miel kebab. Utilizați părți egale de vin roșu și ulei de măsline pentru a intensifica acțiunea acidulare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ginger Jam RețeteGinger Jam Rețete
Probleme negru pe Canning Jar RimProbleme negru pe Canning Jar Rim
Care sunt avantajele Canning alimentară?Care sunt avantajele Canning alimentară?
Cum să aflăm un Jar Congelator Dintr-un borcan CanningCum să aflăm un Jar Congelator Dintr-un borcan Canning
Cum se poate într-o baie de apă caldăCum se poate într-o baie de apă caldă
Mod de Fasole Canning verde, cu o oala sub presiune PrestoMod de Fasole Canning verde, cu o oala sub presiune Presto
Cum de a Can proaspete SalsaCum de a Can proaspete Salsa
Instrucțiuni pentru Canning Cu o oala sub presiuneInstrucțiuni pentru Canning Cu o oala sub presiune
Cum pot să Can Afinele pentru Pie de umplere?Cum pot să Can Afinele pentru Pie de umplere?
Cum Can Habanero ardei iuteCum Can Habanero ardei iute
» » Cum să tenderize tocană de miel Carne pentru un kebab