berokinfo.com

Cum de a fi fata de compania dvs.

Doi profesioniști de afaceri strângând mâinile în afara unei clădiri de birouri.
Doi profesioniști de afaceri strângând mâinile în afara unei clădiri de birouri. (Imagine: Purestock / Purestock / Getty Images)

Relații cu publicul și profesioniștii de marketing poartă responsabilitatea de a fi fața pozitivă a unei societăți, chiar și în vremuri de criză. Unii oameni să învețe abilitățile necesare pentru a îndeplini sarcina cu pregătire și altele au un farmec natural care le permite să reprezinte o companie cu ușurință. Pentru a fi un ambasador eficient, trebuie să vă păstrați emoțiile sub control și rămâne pe mesaj dacă vorbesc de angajați, clienți potențiali sau la mass-media.

Comunicare

Bune abilități oratorice sunt un avantaj. Zâmbește și vorbesc politicos atunci când se vorbește în numele companiei. Un ton calm, liniștitor de voce care este autoritară atunci când este nevoie. Acest lucru face cuvintele tale memorabile, permițându-vă să conducă acasă cele mai importante puncte ale mesajului. Ar trebui să evite argou și prea mult umor, deși cantități moderate poate fi adecvată în anumite situații. Puteți îmbunătăți abilitățile oratorice prin participarea la sesiuni de practica găzduite de organizații ca Toastmasters.

Attire și Grooming

Felul în care te îmbraci influențează modul în care oamenii tine si compania percep. Purtarea conservatoare haine profesionale,, bine echipate ia focalizarea pe tine și îl plasează în mesajul. Pentru a păstra un dulap profesional pe un buget, îmbrăcăminte de cumpărare în vânzare și au elemente modificate astfel încât acestea să se potrivească în mod corespunzător. Femeile ar trebui să evite purtarea unor haine revelatoare. În plus, păstrați bijuterii la un nivel minim și să mențină o coafura elegant, la modă.

CunoştinţeUn reprezentant al companiei trebuie să cunoască mesaj și produse din interiorul companiei lor. Poate fi necesar să-și petreacă timpul cu produse echipe de dezvoltare de testare și ar trebui să citească manualele companiei și broșuri în timpul și după orele de lucru. Ca un expert, ar trebui să fie în măsură să vorbească despre organizație și să răspundă la întrebări cu privire la aceasta. Acest nivel de cunoaștere va ajuta, de asemenea, să răspundeți la întrebări ipotetice și de a face presupuneri educate atunci când nu există nici un răspuns evident.

Accesibilitate public

apeluri telefonice de răspuns și e-mailuri în timp util. Acest lucru vă ajută să creați o imagine pozitivă a companiei de a mass-media și potențialii clienți. Ar trebui să se angajeze, de asemenea, publicul și offline prin participarea la evenimente comunitare și menținerea conturilor de rețele sociale. Fiți conștienți de împrejurimile tale, chiar și în setările sociale, și să fie întotdeauna politicos și profesional - amintiți-vă, în general, oamenii isi amintesc negativ, mai degrabă decât interacțiuni pozitive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Responsabilitati organizatoriceResponsabilitati organizatorice
Listă de teorii organizaționaleListă de teorii organizaționale
Lean Sfaturi structura organizatoricăLean Sfaturi structura organizatorică
Structura organizationala plat NikeStructura organizationala plat Nike
Implicațiile unei structuri organizatorice BadImplicațiile unei structuri organizatorice Bad
Tipuri de Structura organizatorică în Office AdministrareTipuri de Structura organizatorică în Office Administrare
Formalizarea unei structuri organizatoriceFormalizarea unei structuri organizatorice
Importanța structurilor organizatorice pentru implementarea strategicăImportanța structurilor organizatorice pentru implementarea strategică
Management Inginerie & Tehnologie Structura organizationalaManagement Inginerie & Tehnologie Structura organizationala
Care sunt strategii integrative în managementul strategic?Care sunt strategii integrative în managementul strategic?
» » Cum de a fi fata de compania dvs.