berokinfo.com

Ingrediente Carne Asada Anotimpurile

O discontinue din bucătăria americană mexicană și sud-vest, Asada Carne (spaniolă pentru „carne prăjită“) este un fel de mâncare de carne de vită în mod obișnuit preparate cu bucăți de carne din mușchii abdominali ale vacii, cum ar fi flanc sau friptură fusta. Carnea este de obicei asezonat înainte de preparare, printr-o marinată, aplicarea unui amestec de condimente uscate manual (de asemenea, cunoscut ca un „freca uscat“), sau o combinație a celor două. Deși nu există nici o rețetă standard pentru condimentare asada carne, un număr de proaspete, uscate si ingredientele lichide fac frecvent modul lor în amestec.

Asada Carne

Sare și piper (negru, alb, sau o combinație a celor două) formează baza multor amestecuri de condimente, inclusiv condimente de carne asada. Unele retete recomanda sare Kosher, care nu conține aditivi, cum ar fi iod, și piper, care a fost proaspăt măcinată din boabe de piper întregi. Alte ingrediente uscate comune includ chimen, praf de chili sau ardei iute fin măcinat, și oregano uscat.

Sare si piper


De obicei inclus in marinade, trei dintre cele mai comune ingrediente proaspete din carne asada de condimente sunt usturoi, coriandru și ardei iute. In timp ce usturoiul este comercializat uscat (fie sub formă de pulbere sau sub formă de fulgi), usturoi proaspăt conferă o aromă mai îndrăzneață. Bucătarii care nu dețin o presă de usturoi, sau care aleg să nu deranjez cu tocare cuișoare individuale, se pot găsi, de asemenea, de pre-tocat usturoi la cele mai multe magazine alimentare. usturoi tocat poate fi, de asemenea, frecat direct pe carne. Cilantro, de asemenea, cunoscut sub numele de coriandru, este o planta cu un gust picant,-citrice. ardei iute contribuie atât aroma și căldura la vasul, acesta din urmă poate fi reglată prin îndepărtarea semințelor înainte de tocare.

Usturoi

Retete asada marinată Carne recomandă în mod frecvent un lichid acid ca bază, pentru a tenderize carnea. Acest lucru este deosebit de important atunci când se utilizează o reducere mai flexibil de carne de vită, cum ar fi friptura de flanc. ingredientele lichide tipice includ otet, suc de citrice (de obicei, var, deși unele rețete sugerează lămâie sau portocală), tequila si bere.

suc de lămâie este folosit pentru a tenderize carnea.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sezon TenderloinCum să sezon Tenderloin
Listă de Condimente comuneListă de Condimente comune
Anotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumatăAnotimpurile de la substitut pentru carne de porc afumată
Cum se prepară o engleză Cut FripturăCum se prepară o engleză Cut Friptură
Cum sa faci greacă AnotimpurileCum sa faci greacă Anotimpurile
Ce este Decapare Spice?Ce este Decapare Spice?
Ce sunt Cajun Condimente?Ce sunt Cajun Condimente?
Cum se utilizează tradiționale creole CondimenteCum se utilizează tradiționale creole Condimente
Diferite tipuri de Anotimpurile PeppersDiferite tipuri de Anotimpurile Peppers
Cum să Atenuare friptură de vităCum să Atenuare friptură de vită
» » Ingrediente Carne Asada Anotimpurile